Cap de setmana Spartrià

Bon dia spartrians,
Estem montant un cap de setmana de novembre a una casa rural per tots els spartrians per la zona de Girona, Banyoles.... La idea és fer un finde d´activitats vàries, presentació del club i riure una estona. En propers e-mails us ho explicarem millor. El finde està pensat per tothom, esportistes o no, nens, grans, gossos, etc. Hi hauran petites activitats per qui vulgui participar, però la idea principal és passar un finde plegats i diferent.
Depenent de les persones que assistim, tenim vàries opcions, així que us agraïria que contestéssiu ràpidament l´e-mail dient si a priori esteu interessats a venir.
Un cop sapiguem els què podriem ser us envio tota la informació, preus, lloc, etc.... però primer necessitem fer una estimació de quants seriem.
Contesteu l´e-mail posant nom de les persones interessades. Espero les vostres respostes.
Una abraçada!!!

Comentaris

  1. Bon dia a tots!

    Ja tenim cap de setmana! Finalment serà el 19,20 i 21 de novembre.

    La casa que voliem agafar ja està agafada, així que hem tingut que buscar una alternativa. Finalment anirem a una casa que es diu La Freixedella. A www.fincalacoromina.com podreu veure tota la informació. Està per la zona d´Olot.

    És una casa de màxim 15 persones. 4 habitacions amb llits de matrimoni + 1 habitació amb 5 llits individuals (però com és molt gran poden ficar-hi 2 llits més). Accepten gossos.

    El finde com us vem dir és més que res per celebrar la creació del club i per trobar-nos tots junts. Bon menjar, bons riures, bon beure i ,qui vulgui, una mica d´esport.

    El preu calculat per 15 persones de la casa és d´uns 38 euros per persona tot el cap de setmana, però crec que podriem ingressar uns 45 euros per persona i el Dani i jo ens encarreguariem de comprar tot el menjar per esmorzars, dinars i sopars.

    Com hem de fer una paga i senyal per reservar la casa, qui finalment decideixi venir hauria d´ingressar 45 euros al compte dels spartrians: 2100 6830 80 0100039117 abans del dimecres 6 d´octubre (la setmana vinent, ja que la noia em guarda la casa fins aquell dia encara que no li hagi fet la paga i senyal del 25%). Quan feu l´ingrés poseu nom de les persones que ingressen.

    Qualsevol dubte truqueu-me.

    Per cert, l´Oriol ha sigut pare!! Tenim un nou spartrianet que es diu Max.

    Una abraçada a tots!!!!

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars