Spartrians,
Aquest any heu sigut molts els que us heu anat unint a l´aventura spartriana i esteu participant i competint en diverses proves del calendari en tot tiùs de nivells (duatlons, triatlons, raids, curses en bici, curses de muntanya, maratons, mitjes....).  Com veieu, la família cada dia que passa creix més i més des de diferents punts del país, així que us fem un petit resum de quatre coses que considerem importants per tal que tothom pugui estar al cas:
- Estem organitzant Triatló solidari juntament amb l´ONG que abandarem per nens amb problemes d´exclusió social. www.comtal.org
- Si algú té pensat federar-se l´any que ve o aquest any per triatló, duatló i aquatló que ens ho digui i l´informarem de com funciona tot plegat i les avantatges que té
- Si algú vol fer-se amb l´equipatge dels spartrians (el mono  de competició) que ens escrigui un e-mail i ens ho fagi saber, perquè VIATOR ens deixa fer una comanda cada any demanant monos. La primera remesa ja veu veure com va quedar i estem encantats. Per provar-vos la talla ja sabeu que heu d´anar a la tenda Trienjoy de Barcelona.
- Molts ens heu preguntat per samarretes (sobretot per la primera edició, la blanca), Qui vulgui que ens demani talla i número de samarretes. Depenent de les que demaneu farem la comanda.
-  Per la compra de qualsevol tipus de material esportiu o triatlètic recordeu que podeu anara a Trienjoy www.trienjoy.es. Us faran descomptes en qualsevol tipus de material i nutrició. Només heu de dir que veniu del C.T Spartrians. Gran tracte i bons preus pel Club.
- Existeix un bon d´spartrins patinadors que queden entre setmana per Barcelona per patinar amb patins de línia.
- Possibilitat d´entrenaments conjunts a diferents nivells i en diferents zones (Barcelona, Girona, l´Empordà, Tarragona, Madrid, Euskadi...), només heu de proposar lloc i data a través d´aquest e-mail i ho farem arribar a tots els contactes.
- No dubtteu en informar-nos de competicions, proves, entrenaments o coses que considereu interessants pel Club. Com ja sabeu no sólo del triatlón vive el hombre... on hi hagi una bona oportunitat per divertir-se, ajudar-vos, fer esport o bé passar una bona estona, allà estaran els spartrians!
- Si algú vol deixar de rebre e-mails del Club, només ens ho ha de dir i el treurem dels mailings. Sense compromís, ja ho sabeu.
- Tot i que l´Oriol els té molt grans i aquest any hi participarà, un grupillo d´spartrians vol preparar el Mig Ironman (Challenge Maresme) per l´any que ve. Aneu visualitzant! Si us pica la curiositat i voleu parlar d´entrenaments, parleu amb el Dani Sanz.
- L´any és molt llarg i molts patim pujades i baixades de motivació en els mesos més freds i foscos, ja que entrenar en aquestes èpoques és molt difícil i més si s´ha de fer sol. Tots passem per això, però un consell: no deixeu que us venci, això és el pitjor enemic de l´esportista. Si no us ve de gust, feu un paron, canvieu de disciplina o feu coses que us distreguin, però no abandoneu!!! Intenteu no tenir mai la sensació d´obligació. Si teniu bajons, intenteu parlar amb companys d´aventures, és la millor medicina. Quan no tira un tira l´altre!
- Per últim, tot i que segur que em deixo moltes coses, queda pendent la 4a etapa transpirenaica (Planoles-Bagà), així que Víctor i Jordi, ja podeu anar pensant data per després de l´estiu!! Les tres primeres van ser brutals i encara ens queden 10 per fer! Irun ens espera!!!
Ajú, ajú, ajú....

Club triatló Spartrians

Comentaris

Entrades populars