CINC CIMS



 
Bon dia!!!
 
Ahir va ser un gran dia Spartria, molts de nosaltres vàrem compartir un magnific dia de muntanya a la cursa cinc cims. Va ser una experiència única compartir un dia on hi érem tants spartrians junts. Fins i tot arribats de Madrid (Edu i Olga), lesionats (Saldes, Miguelito...), el comando Empordà (Jona, Daris, Silvia...) i les noves incorporacions com en super Lopez.
Evidentment cal destacar i, com no, agrair la presencia de les persones que una vegada més, ve a veure'ns i animar i que et reben amb un bonic somriure a l'hora de la arribada (Anna, Isa, Maria...). La veritat es que tots plegats donem vida aquest bonic club que cada dia omple més de vida a tots els que hi formem part.
Des de el club (que som tots) volem donar les gràcies a cadascun de vosaltres que veu gaudir de dia d'ahir i evidentment a tots aquells que no veu poder estar presents (Adrià, Laura..) però que ens acompanyàveu durant la cursa.
Per últim felicitar al Xavi per la gran iniciativa de reunir-nos per fer una cursa tan maca.
 
GRÀCIES SPARTRIANS!!!!!
 

Comentaris

  1. Quin talent! una trobada i cursa espectacular, i que dir de l'organització, els voluntaris semblava que patissin/gaudissin amb tu cada metre d'aquells punyeteros 5 cims. Espectacular el talent del presi amb la campiona de la goseta. Un dia més a la nostre història, un dia més a recordar amb un gran somriure. Un dilluns amb agulletes fins a la calva. Gràcies!!!

    ResponElimina
  2. Companys, gran cap de setmana! Molt bona cursa però duraaaaaa.

    Dani, Víctor, uno cracks! Jaume, d'un altre planeta, i Olga, per 18" que no fa podium!! Es van estar passant amb la tercera a les pujades i baixades. Al final li va faltar poc. I tete, molt bo el canicross que et vas marcar amb la Sapi!

    I la resta, of course, brutal! Enhorabona a tothom i merci a tots els supporters.

    Salut i ens veiem a la propera!

    ResponElimina
  3. Salut spartrians!

    Em va agradar molt la cursa i el repte, però sobretot compartir la meva PRIMERA CURSA amb tots vosaltres, i haver pogut coneixer en persona a més membres del club.
    Espero que la gaudissiu tant com la patissiu...
    He flipat amb la forma física de tots. Amics, no estamos tan mal!!!

    Amb aquests cims com a jardí d'entrenament... seguiré rodant per trobar-nos en el proper repte... amb la millor forma possible!!

    PS: Surto a correr una estona ;)

    Salut!

    ResponElimina
  4. Otia he localitzat al del pino a una de les fotos del blog de la cursa!! A la quarta foto, concretament!!

    ResponElimina
  5. Sense paraules compartir un repte tan exigent i maco al vostre costat. Impressionant del primer a l´últim spartrià! Som molt grans!! Només puc sentir orgull de formar part de tot aquest tinglado!!!! Ole ole i ole!!!
    Ara toca montar un dinar de germanor per deixar de banda l´esport per una estona i dedicar-nos temps a xerrar i riure. Us informo en breu d´alguna proposta. L´última va ser a Calella, aquest cop ho farem per terres barcelonines.
    Per cert.... un 10 a l´organització!

    ResponElimina
  6. Tete, tenim aparaulat amb el Capri una sortideta (dissabte 27/04) per Roses. L'Olga i jo estarem del 26/04 al 02/05 per allà dalt. En David deia de fer menjar després de la sortida.

    Seria un bon moment!

    ResponElimina
  7. Totes les fotos de la Cinc Cims. Grans imatges especialment les de la meta.

    https://skydrive.live.com/?cid=D0235DFFD125BD33&sc=photos

    ResponElimina
  8. Oti que bo!!! N'he seleccionat més de 50. Merci Jordi, estan genial!!

    Quines ganes de repetir!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars