1era TRIATLÓ CROSS DE L'ESCALA


Bon dia,

Aquest passat Dissabte un bon grup vam gaudir del 1er Triatló cross de l'Escala. 

En el tema purament esportiu, en Jaume (poc entrenat sortint d'una lesió) va tornar a estar intractable, simplement impressionant!!! La resta d'Spartrians no van ser menys i tots van donar-ho tot gaudint com nens de la prova.

Després van passar un bon dia de platja finalitzant amb un dinar a casa de L'Anna i en Jordi Perallada, que van ser part fonamental per fer que el dia acabés de ser perfecte.

Moltes gràcies en especial a la Maria, Anna, Georgina  i en Jona (fotògraf fins i tot amb el braç trencat) que van estar presents per animar als corredors. 

Comentaris

  1. La familia creix!!! Fem por!!! els colors cada cop estan més presents!!!!

    Salut!

    ResponElimina
  2. Estic molt content i em sento molt orgullós de tots i cadascún de nosaltres.
    Per mi va ser ,olt especial poder cel.lebrar el I Triatló de l'Escala, el meu poble i rodejat de tots vosaltres.Sou molt grans!!Se que és molt difícil que ens ajuntem tots plegats però sempre ens tenim presents tot i els kms de distància.
    Gràcies per tot, gaaaaaaaaaaas i salut i fins la propera!!!

    ResponElimina
  3. La millor excusa per marxar d'excursió el cap de setmana i disfrutar de la bona companyia i d'un indret preciós. Amb el Handicap de dormir a casa de la familia del Presi, quin honor i quin plaer les "camilles" de relaxació, l'ambient relaxat per la pràctica del Shiatsu! Brutal!! gràcies Anna i Àlex, sou màgics!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars