II CINC CIMS

Bon dia Saprtrianssssssssss!!!

Després d'una temporada plena de competicions on uns quants dels nostres s'han graduat amb honors, d'altres s'han consolidat en les seves disciplines i un bon grapat s'han inciat en noves aventures, després d'un any on els spartrians definitivament han conquerit la geografia catalana i també la no catalana, toca començar a mirar cap endavant i planificar el futur.

És així que us planto en ferm la primera proposta per aquest 2013-2014. Es tracata de la segona edició de la Cinc Cims de Corbera. Un bon nombre d'spartrians la vam disputar ja l'any passat. Espero que aquest en siguem molts més i convertim aquesta prova en una de les moltes festes spartrianes!!!

Segons Runedia i l'organització enguany hi haurà més places, com 500. Les inscripciones deuen estar a punt d'obrir. Tan bon punt es pugui l'Olga i jo ens hi apuntaurem.

Salut i força, companys!!!

Comentaris

  1. Ole Edu! Estáis a tope vosotros 2 eh!!!!
    La veritat és que estic dubtant lo del 5cims... Tenia en ment preparar-me a fondo la BTT per altres coses... Però si un altre col, els Spartrians venen a casa ostra... haurem de fer un "petit" esforç...

    Salut!

    ResponElimina
  2. Bon dia!

    Hi ha news sobre les inscripcions. Segons la web de l'organitzador obren el 16/11. Per la vostra info.

    Salut companys!

    ResponElimina
  3. Més news! Al final han obert ja. Em sembla ue he vist algun Spartiran apuntat. L'Olga i jo ja hi som!

    Ànimssssssssss!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars