Campionat natació d'Espanya Master.

El passat dijous 20 de febrer, la nova " SPARTRIANA " Elisabet Arribas va nedar el Campionat d'Espanya de Masters a Mallorca.
Ha estat portant un bon ritme d'entrenament amb l'objectiu de superació personal i passar-ho molt bé amb tots els qui van ser presents.

- El mateix dijous a la tarda va nedar els 800 metres lliures, prova en la qual, quan era més "jove" es sentia més còmode, fent una bona prova sortint amb moltes ganes i forçes, on les seves companyes de piscina van estar unes bone rivals, aconseguint un temps de 10 minuts i 18 segons, amb la tercera posició de la categoria.


- El divendres va fer una de les proves més dures, els 400 estils, patint fins el final ja que amb els primers 100 metres papallona ja va quedar " tocada " però  gràcies al gran ambient i la gent que tenia al voltant animant-la va acabar fent un meritori temps de : 5 minuts 44 segons, acabant a la segona posició de la seva categoria.
El mateix dia després d'haver fet uns estiraments i dinant una mica a " lo loko ", van donar el tret de sortida dels 200 metres estils, on els seu objectiu principal va ser millorar la seva marca personal fent un temps de 2 minuts, 42 segons i una meritòria cinquena posició.
I per concloure el divendres, el relleu femení de 4 per 50 estils, on les 5 primeres posicions estaven molt ajustades per temps, on la tàctica d'equip donaria el punt a guanyar, aconseguint una cinquena posició, ja que les rivals eren dures tot i ser sirenes...jaja.




Una mica de relax després de dos dies durs,exigents buscant una mica d'aire menys humit i sense olor al cloro per poder afrontar el dissabte i diumenge, que no serien gens fàcils.

- Dissabte al matí tocava la prova "reina", els 400 metres lliures, on es va voler proposar, fora de les posicions del podi, baixar la seva marca personal de l'any de 5  minuts 2 segons.Molta concentració, ganes i il.lusió va sumar el seu gran resultat de 4 minuts 58 segons, aconseguint una segona posició, molt ajustada amb la tercera,quarta i cinquena fèmina que res van poder fer per seguir l'estela de la primera, una fora de sèrie.




El mateix dissabte ja van disputar el relleu femení el 4 per 50 metres lliures, on es van emportar una quarta posició a un segon de les terceres, unes rivals fortíssimes. Unes hores més tard disputant els 4 per 50 metres lliures, modalitat mixt ( 2 homes i 2 dones ), on van ser la gran sorpresa, aconseguint una molt bona segona posició amb un temps de 1 minut i 56 segons.Destacar el gran ambient per part de la multitud de gent, nedadors i no nedadors que es van bolcar amb força en totes les proves, una sensació única que s'ha de viure al moment.

Ja per acabar el diumenge, més cansada però amb la mateixa il.lusió i energia va nedar una prova menys assequible per l'explosivitat, els 100 metres estils, amb una merescuda vuitena posició acabant amb els braços com els d'en " Popeye ".

Un campionat per recordar, on la seva ment deia: " si, sóc Spartriana!!!!!! "

Elisabet Arribas.





Comentaris

  1. Quin talent que té aquesta noia..! i és Spartrina? Coi, de pur caràcter!! molt orgullós que defensi els nostres colors, no t'aturis mai Eli!! Felicitats crackcampionissima!!!

    ResponElimina
  2. Eli you´ll never swim alone!!!
    Actituds com la teva fan que em segueixi motivant tot aquesta història que escribim entre tots!
    Gràcies gràcies i gràcies! Vas molt fort!!!
    La família del "presi" t´hem agafat carinyo en molt poc temps i volem seguir nadant al teu costat i al d´en Jaume sempre!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars