Ruta Carretera, C.T.Spartrians

Ruta Carretera C.T.SPARTRIANS

Hola,
ja porto uns dies donant-vos la llauna diguen-vos que ja tinc preparada la ruta de carretera pel proper dia 22/03/2014 a les 08:00 hores. És una ruta llarga, dura, amb un constant puja i baixa trenca cames, però que val molt la pena fer-la, perquè: es passa per unes carreteres amb un paisatge fantàstic, travessant pobles maquíssims, tocant els camps i muntanyes del Pla de l'Estany vorejant l'estany, ondulant l'asfalt fins les planes del Baix Empordà fins a tocar el Cap de Begur on patirem les rampes curtes i empinades que ens faràn treure el millor de nosaltres.Serà aquí on anirem retornant cap al Gironès per altres planes i pobles dignes de visitar i fer parada gastronòmica ( per altres ocasions ), i tornariem a fer algun puja i baixa fins arribar a casa, on tindrem dutxa i un plat de pasta!!

Aquí us deixo l'enllaç on trobareu el track:
Us deixo algunes imatges de diferents pobles i indrets de la ruta, com són: Palol de Revardit, Sant Llorenç de les Arenes, Púbol, Begur, Ullastret, Orfes, etc.Moltes més imatges per recordar el mateix dia, no us ho podeu perdre!!






La ruta serà retallada en dos parts, una a l'enllaç entre Banyoles i Girona i l'altra part de tornada, segons les hores, vent i energies que tinguem.Calculo que unes 7 hores les farem a sobre la bicicleta, sense anar a un ritme alt, intentant disfrutar de cada pedalada.
L'objectiués fer una bona sortida preparatòria per les nostres fites de l'any, gaudir de la ruta que val molt la pena,us ho prometo i clar estar que anirem a riure,patir i compartir aquestes hores tots junts perquè sigui una gran festa Spartriana!!!
Aneu confirmant assistència!!!
Per el moment: Alex saldes, Xavier, Victor DelPI i Jaume!!

Comentaris

Entrades populars