C.T Spartrians al Triatló de Valladolid

Per primer cop el C.T Spartrians, de la mà de l´Eduard Navarro, ha traspassat fronteres i ha participat com a Club en un triatló fora de Catalunya.

Ha sigut el primer triatló de l´Edu i ha fet un paper inmillorable! El lloc 153 amb 1:13 min.


Les classificacions les podeu veure a http://www.conxip.com/clasificaciones_tri_general.php?Evento=250
Dani, no te despistes que Edu viene a rueda!!!

Gràcies Edu!

P.D: Estem desitjant llegir la crònica!

Comentaris

  1. Edu!! Enhorabona!! Gran paper!! Be spartrian!!

    Ens veiem com a molt tard a la travessa de l´Escala el dia 27!

    El finde d´abans intentaré organitzar amb Adrià i companyia un entrenillo simulant el triatló de Tossa. Et fa?

    ResponElimina
  2. Hola a tothom!!

    Encara no m'ho puc creure, ja he tingut el meu bateig spartrià!! Llàstima que hagi estat tant lluny... tot i que d'altra banda així hem pogur ampliar fronteres!! Crec que aquesta nit encara estava hiperactiu, així que no he dormit gaire. Quina canya!! M'ho vaig passar super bé!! El primer de molts, sense cap mena de dubte.

    Segur que per tots vosaltres aquestes sensacions són més que conegudes, però jo ahir vaig viure un dia molt intens i molt intensament, des d'abans de recollir dorsals fins després d'explicar l'experència a més de 10 persones, ja al vespre, de tornada a Alcorcón (aúpa Alcorcón!).

    Vaig arribar a Valladolid el dia abans, així que vaig tenir l'oportunitat de reconèoxer el circuit (molt recomanable):

    http://www.triatlonpisuerga.com/images/TriValladolid2011/plano_triatlon_2011.jpg

    L'endemà a les 7 estava en peu. El dia pintava molt bé: la previsió no donava ni pluja, ni vent ni altes temperatures (ho sé, sóc un frki). Recollo dorsals a les 9 i en menys de mitja hora ja tinc tot colocat a boxes. Temperatura de l'aigua: 22º... llàstima, m'hagués agradat posar-me el neoprè!! Al voltant de les 10:30 la gent comença a escalfar (alguns es fan els 750 m de natació o modo de entreno...). Ens criden a files, tothom a l'entarimat, sortida des de dins l'aigua. Quasi be 150 triatletes en la sortida masculina de federats. Sona la bocina i...

    Diossssss mío que puto caaaaaaaaaos!!! No em vaig portar més òsties porque Dios no quiso. Quina mala sortida, novatoooooooo!!! Tot i així l'aigua va ser el meu millor segment. 12:30 després estava sortia, mig caient-me a terra, per la riba del riu.

    1 Km de pujada fins a boxes (la mare que els va parir). Tubito de gel, sorbito isostar i au, a rodar!! Que quasi em deixo el dorsal!! Menys mal que una ànima caritativa em va dir "on vaaaaaaaas!!" i el vaig pillar que si no...

    4 voltes a un circuit quasi bé pla. Viento 0 ó 0.1. Molava molt anar-se creuant amb la penya. No molava tant quan et pillaven i et pulveritzaven... Joder como tira la peña noooo?? Vaig aconseguir fer una mica de drafting en un grupet petitó durant un parell de voltes però no podia aguantar el ritme demoledor. Eso sí, que no se diga, l'Edu va donar un parell de relleus a 48-50 Km/h!! Claro, luego roto...

    La transició a la carrera a peu va ser com "ootiaaa que esto se acabaaaaa tira p'alanteeeeee!". Sorbito al isostar, dorsal per davant, gorra i a córrer!! I un altre cop primer tram en pujada... 2 voltes a un circuit de 2.5-3 Km de ida y vuelta, no del tot pla. La primera volta dossificant, potser massa. La segona, sobretot a la tornada, adelantant i tot!! Em vaig permetre el luxe de fer una mica de sprint i tot, jajaja!!

    Al final 1h 13, mejorable sí, però el millor és que ya soy finisher!! No, el millor ha estat barrejar-se amb els megaprós del mundillo representant als spartrians!!

    Les properes cites seràn a l'aigua. Àlex, compta amb mí per la simulació de Tossa del dissabte 20. Si necessites ajuda (des de la distància) per preparar o organitzar alguna cosa fes-m'ho saber. Així mateix compta amb mí per la travessa llarga de l'Escala del 27 (ara mateix m'hi apunto).

    El proper sprint el tinc a Madrid (Astromad). Intentaré mantenir (inclús millorar) els temps (tot i que em sembla que de llano no tiene nada).

    Merci a tots pels ànims. Realment he tingut una motivació extra pel de fet de fromar part del spartrians: des dels consells i l'assessorament fins a les xerrades amb el pressi i els reptes en temps marcats pel Del Pi, el Jordi, l'Oriol o el Dani. Moltíssimes gràcies a tots de tot cor!! Gràcies a vosaltres ser un triatleta és molt més que ser un esportista!!

    Spartrians!! You'll never walk alone!! No hi ha fronteres!! Ajú ajú ajú!!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Bon dia Edu!!!

    Moltes gracies per la teva crònica, una passada. La veritat es que es bonic veure com has gaudit d'aquest triatló inclòs les osties de l'aigua jejejej.
    El resultat ha sigut brutal, has fet un temps molt bo però pensa sempre que el temps es el paper que amaga el regal de poder gaudir de la prova, a tots ens agrada que sigui bo però no és ni molt menys el més important.
    El més important es que a cada prova puguis tindre aquestes sensacions que ens transmets i que tant ens agrada compartir. Aixi, els dies de fred, pluja, foscor del l'hivern que es fa tant dur entrenar, puguis recordar-te d'aquest moments i continuar endavant.

    Gracies per compartir la teva experiència amb nosaltres i per portar el nostre nom per la península!!!

    Estem en contacte i sinó abans ens veiem al Marnaton.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies Dani!! Merci pels comentaris i per tot.

    Ja que treus el tema de la natació aprofito el lloc per preguntar-vos als spartrians nedadors que a mí em consten (Adrià, Raimon, Àlex, Dani) si us apuntareu a la Travessa Popular de Natació de Colera.

    El dia 20 estaré per l'Escala, en principi tenim pensat fer un simulacre de cara al tratló de Tossa del 17/09. Ja que estic per allà ens podríem apuntar a la travessa de diumenge!! A mí qualsevol prova d'aquestes em ve de puta mare per agafar sensacions de cara a la Marnató.

    Bé, aquí lo dejo. Els que volgueu ja ho sabeu. Amb gran probabilitat jo hi seré.

    En qualsevol cas, Dani, com et vaig dir estaré per Barcelona del 12 al 28 (els cap de setmana per la zona del Spartrians Presi Headquarters / Albons), així que podem quedar per entrenar quan vulgui (jo acostumo a anr, quan hi sóc, per la zona de Gavà mar)

    Ja em diràs/direu!!

    Una abraçada amics!!

    ResponElimina
  6. Hola Edu, espero que poguis serhi el dia 20.
    Fins aviat !!

    ResponElimina
  7. Hola Adrià!

    Hi seré, confirmat! De fet, estaré tots aquest dies:

    20/08 - Simulacre Olímpic de Tossa
    21/08 - Travessa Colera - pendent

    27/08 - Travessa l'Escala

    03/09 - Marnató Cadaqués

    Segurament coincideré amb molts quasi bé tots els dies. Ens veiem!!

    ResponElimina
  8. Edu, primer de tot.... una crònica estupenda!!! Ole tu!!! El proper cop esperem estar suant al teu costat!

    Us passo entrenaments d´aquests dies com han quedat:

    - 12/08 Entrenament travessa de l´Escala. Farem el mateix recorregut (confirmats Adrià, Laura, Àlex, Raimon, Dídac, Jorge, Dani possiblement...)

    - 13/08 sortida en bici. Depenent de qui vingui farem un recorregut o un altre.

    - 20/08 Recorregut Tossa o Eduthlón.... farem un entreno sortint en bici d´Albons o el recorregut de Tossa. (Edu i Àlex de moment confirmats).

    - 21/08 Travessa Colera (pel moment segurament anirem Raimon, Jorge, Edu). Ens inscriurem el mateix dia.

    -27/08 Travessa de L´Escala

    ResponElimina
  9. L´entrenament d´ahir (travessa), un èxit!!!! Ens ho vem passar de conya i l´estat del mar inmillorable!! Adrià, Laura, Dídac, Dani Sanz, Raimon i Àlex van completar l´entreno! Després berenar mític més que merescut!! Gran entreno!!!

    ResponElimina
  10. Eeeei !!

    Quina enveja!! Em sap greu no haver pogut estar a la travessa. Just ahir sortia de Madrid amb el cotxe. Vaig arribar a les 9 del vespre.

    Estic entrenant a Gavà mar. Dani, estás por Barna? Te hace una tirada larga entre semana? Yo martes y miércoles no puedo pero seguramente iré el resto de días (por la mañana).

    Bueno, nois, diumenge ens veiem a Colera, no??

    Salut!!

    ResponElimina
  11. Hola Edu,

    Llamame y lo comentamos sería bueno hacer una tiradita en mar.

    un abrazo

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars