RECORDS TRAVESSA DE COLERA









Gran dia!! Bona mar, sol espatarrant i millor companyia!!!



Us passem algunes fotos de la travessa de Colera.





  • Raimon, Edu i Àlex Catalán han participat a la de 3.000 m.


  • Anna i Àlex López a la de 700 m. Quin parell de cracks!! Una acaba de sortir d´un embaràs i l´altre s´estrenava avui per primer cop!


  • Yolanda, sempre està allà... vaya suporter més bona hem fitxat!!!


Els resultats els publiquem en breu, només avançar-vos que en Raimon ha volat a l´aigua!

Comentaris

  1. Gràcies pel dia que hem passat!! El meu primer 3.000 m i al vostre costat! Inmillorable!!!

    ResponElimina
  2. Que grande!!!!!

    Espero que esteis muy en forma porque yo desde que estoy de vacaciones no he hecho nada y alguien me tendrá que rescatar en el marnaton.

    Un abrazo

    Dani

    ResponElimina
  3. Molt bé nois, molt bé Anna i als suporters!! Sou molt graaans, les fotos molt xules! Ptons a tots!

    ResponElimina
  4. Carai què bé que se us veu !!
    Ens veiem dissabte a l'Escala! la meva primera travessa.

    ResponElimina
  5. La veritat és que va ser una dia inmillorable: la mar en calma, l'aigua cristal·lina, algun banc de peixos i molt bona temperatura! Un dia pel record, sens dubte.

    Tinc ganes que sigui dissabte per tornar-hi, tot i que ben segur entre setmana faré un parell de tiradetes al Bogatell o Mar Bella.

    Ens veiem el cap de setmana!!

    ResponElimina
  6. Molt xulo tornar a nedar!! I vam tenir sort perquè no hi havia taurons!!! En serio l'aigua impressionant i el meu compi de carrera encara més!!

    ResponElimina
  7. Hola a tothom!!

    Em complau comunicar-vos que diversport ja ha penjat a la seva web els resultats de la Travessa de Colera del passat dia 21/08:

    http://www.diversport.es/page_28.html

    Hi ha també algunes fotos però no he vist a cap de nosaltres. Anna, no he sabut trobar els resultats de la prova dels 700 (crec que només han penjat els 3000), pero míralo tú que soy un poco melón...

    Vull donar l'enhorabona a monsieur Raimon perquè literalment va volar a la prova!! Amb un temps de 37'10" (o lo que es lo mismo, un ritme de 1'14") va arribar en 10ª posició (d'un total de 104 participants)!! Recordo que deia que ja li anava bé quedar dins del primer terç... Pues toma! En el percentil 10 jajajaja!!

    Me pienso poner a rebufo de Raimon en la de l'Escala jajajaja!!

    Ens veiem divendres cracks!!

    ResponElimina
  8. Quina experiència més xula!! Espectacular el dia, espectacular l'estat del mar que ens va permetre veure un fons marí preciós, espectacular el lloc i la prova i com no, espectacuar el grup d'spartrianes i spartrians que hi vam asistir, fins i tot des de Madrid!!. El Presi es un crack, només li falta fer malabars abans de les sortides.. Alex ets la versatilitat personificada, Edu gràcies per fer les coses tant fàcils, Anna i Alex de Angelis ¡eren més de 700mts!! i tot i anar curts de preparació s'us va fer curta la prova.. Ah! i no badeu Spartrians.. hi havia dues aquaris esperant-nos a la platja de colera ¡ Pa volverse locoooooo!!! En definitiva... la prova ens va portar a tots.. com no!
    Raimon

    ResponElimina
  9. Raimon, ara que dius de l'Àlex i la seva versatilitat i que solo le falta hacer malabares, hi ha una anècdota remarcable que vull deixar enregistrada al blog... El RC!!

    Quan ens portaven a la sortida de la platja de Garbet recordo que l'Àlex ens va fer riure a tots, i no només al Raimon i a mí, a tots! Ens va explicar el seu Ritual del Cagueta (RC), què grandíssim ets!! Ja us podeu imaginar, els inicis de les proves sempre són "qué hago aquí?", "por qué nado si no me gusta?", "el neopreno me aprieta un huevo"... Però al final un es tira l'aigua i la prova t'acaba portant (oi, Raimon?).

    Bromes a part, gràcies a l'Àlex es va crear un clima distès en el trasllat al Garbet, gràcies a l'Àlex vam riure una estoneta i vam dissipar tensions prèvies, gràcies a l'Àlex els nervis se'n van anar... Així es neda molt més bé, us ho asseguro!!

    Àlex, gràcies perque si no és per tú hago más tiempo! Ets un crack i competir així és molt més divertit!!

    ResponElimina
  10. Raimon, Edu... vosaltres si que sou la polla!!!! Gràcies a tots dos per ser com sou!!!!

    ResponElimina
  11. Ves Anna como soy un poco melón?? Avui sí les he trobat...

    Per compensar el susto us envío per correu (a Spartrians) una classificació dels 3000 i dels 700 que he fet en Excel on he inclòs:

    - Categoria
    - Posició dins la categoria
    - Velocitat mitja als 100m

    Per a la velocitat mitjana dels 700 he suposat que es van recórrer uns 1200m (té sentit pels temps). Modificant la distància es recalculen les velocitats.

    Salut i força Spartrians!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars