TRAVESSIA DE SITGES





531 – De Sitges a Califòrnia:

...Sabes si se ha de llevar gorro?? Amb aquesta frase el Manel va entaular conversa amb la participant del dorsal 531 de la travessia, una noia de Califòrnia que era la primera vegada que hi participava a la prova. Durant l’estona que vam xerrar ens va dir que s’acabava d’inscriure al seu primer triatló per al Juny del 2013, un IROMAN a l’ estat de Idaho (a 560 milles de California segons el Google) !!!! Toma ya chaval !!! Te lo pongo ahí...!!!Que crak la tía!!  Un poco más y nos caemos de espaldas los dos!! El seu primer contacte amb els triatlons amb un IROMAN!! Aquí menjant-nos el cap que si una super-sprint per començar suau,..desprès una sprint que anar aclimatant-se , la distància Olimpica la veiem molt lluny, del mig IROMAN ni parlar-ne i l’ IROMAN pels més flipats, arriba aquesta paia i ens desmunta tota la nostre estructura evolutiva en el mon dels triatlons.

Penso que el seu plantejament potser es una mica radical, però li he de donar la raó em una cosa, moltes vegades els prejudicis i les traves les posem nosaltres mateixos. Amb entrenament i constància tot es possible (KAISEN*). Lo de la travessia del diumenge al principi ens semblava una barbaritat, 2.200m!! quan no havien nedat mai més de 1.000-1200m ni a la piscina. Vam arribar a la meta dels últims però amb un somriure i la satisfacció d’ haver-ne superat un altre repte.

*Terme japonès que simbolitza la millora continua, filosofia que es podria aplicar a la voluntat de superació en el  mon de l’esport.



Jona

Comentaris

  1. Un honor poder teneros en el Club! Sois fuerza, ilusión y por encima de todo diversión!
    Ese Komando Llobregat!!!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars