TRIATLÓ DE L´ESCALA 16.06.2013

Us passo informació fresca d ´última hora...

Finalment el triatló de l´Escala es farà el dia 16.06.2013. Després que l´any passat la Federació anul.lès la prova per no estar d´acord amb el circuit de bicicleta, per fi aquest any s´ha arribat a bon port.S´ha decidit que el circuit ciclista es fagi en BTT, això sí, el tram serà molt planer i molt ràpid, transcorrent per pistes i carreteres. De fet, qui vulgui, es pot calçar unes rodes llises a la BTT.

- 1500 m nadant (St.Martí d´Empúries)

- 20 Km bicicleta

- 8 km corrent (circuit en un 90% força pla)


Prova que es troba dins del circuit de la Federació Catalana de Triatló. Orientada als triatletes més experimentats, on podran donar el millor de sí mateixos en una prova molt ràpida, com als que es vulguin iniciar a la disciplina.


La data és 100% definitiva. Tot lo demés falta l´Ok definitiu de la Federació. Aviat us mantenim informats de com queda tot (preus, distàncies, inscripcions, etc.).

Comentaris

  1. Jo m'hi apunto! per fí una tri en btt!! a més al mar on fa pipi el presi, kin honor!!
    Se sap quan obren inscripcions?
    Buaah, pot ser brutal una trobada amb molts de nosaltres en terres tant guapes!!

    ResponElimina
  2. Ep! Ja sabeu que aquesta prova no me la perdria per res del món (la organitza un colega, es fa a casa meva, paratge molt i molt xulo, hi participaran molts amics i spartrians, les distàncies em permetrien arribar sense grans esforços, l´obsequi que donaran és molt xulo, i com no, veure a en Jaume fotre un bon paper a les seves terres no té preu), però aquell finde malhauradament tinc classe de Shiatsu tot el finde i avui per avui la formació ha passat a ser prioritària. Si fos classe de teoria me la saltaria, però no puc perdre´m 9 hores de pràctica aquell diumenge.

    L´Anna estarà per aquí, així que a casa tinc llits per deixar: sofà llit (2 pers), futon no molt gruixut però acceptable (2 pers) i qui vulgui portar matalàs pot posar-lo a terra. Casa meva queda oberta a qui ho necessiti.

    ResponElimina
  3. sofà-llit reservat pel Jordi i la Maria! que me lo quitan de las manos!!

    ResponElimina
  4. Hola, segur q son 1500 nedant, 20 km en bici btt i 8km corrent???
    Al web de triatlo.org posa que es sprint
    M,,:((((
    Si podeu detallar ens farieu un favor!!!
    Gracies!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars