"PRIMER-INTENT-TRIATLÓ" DEL KOMANDO LLOBREGAT





Crònica intent primer Triatló!!


Impressionant blog!!! Enhorabona a tots pels vostres comentaris. Sinceramenthe flipat..!! Quin “chute” de motivació!!També m’he vist a la meta de Getxo com algú de vosaltres dels que no havia pogut assistir comentava!! Si no arriba a ser pq no puc deixar al nen dormint sol a l’habitació del costat, sortia ara mateix a entrenar!!


Ahir a les 22:01h estava tot tirat al sofà fullejant el diari quan vaig rebre un Whatsapp del meu estimat Alex amb l’ http del blog dels SPARTRIANS (“Pisha”saps que t’aprecio un colló i sé que la distància no es excusa per no fer-vos una visita de tant en tant..) Llegia la contraportada de La Vanguardia que recollia una entrevista d’ un tal Halil Bárcena, i direu qui collons es aquest paio!, doncs bé, és un islamólogo president de l’Institut dels Sufís nascut a Cantàbria i resident a Barcelona(Cada dia publiquen entrevistes de personatges més curiosos..., avui surt ShojiKojima, el “gitano Japonés, bailaor y coreógrafo” Toma ya!) ...Perdó que marxo del tema.., Aquest tal Halil Bárcena bàsicament ve a dir que cal recordar que vivim en l’ instant i hem de saber assumir la vida en la seva essència, ens hem d’ encerclar de persones positives que ensfacin riure i ens aportin quelcom interessant. Per la sinceritat dels vostres comentaris i la forma de compartir les vostres experiències crec els SPARTRIANS ho heu aconseguit!!!


Dit això, us explicaré la primera experiència en el mon del triatló del Bruno (Brunako o Brunete para los amigos) i meva. Si hem de ser sincers la nostra relació amb l’esport fins fa molt poc era mínima per no dir inexistent, fèiem la típica quedada entre setmana per amb l’excusa de fer una mica d’ esport anar desprès a fer unes birretes (como dice Bruno “no sabemos como lo hacemos pero siempre acabamos con saldo caloríco positivo”). Per trencar aquesta dinàmica de “BarEsportistes” Bruno em va plantejar preparar la SprintGarmin que fan a l’ Octubre a Barcelona . Amb l’objectiu definit només calia començar a entrenar!! Penseu que per nosaltres la Sprint era tot un repte, no teniem bici i havíem d’ aprendre a nedar, la última vegada que havíem trepitjat l’aigua Michael Phelps encara portava bolquers (Va néixer al 85 així que feucomptes...) El nostre ritme quedava i queda molt lluny dels 2:40 min/km que es va marcar el Victor en la rectade meta (Que bestia nen!!! :) ) Com lo de la Sprint encara ho veiem molt lluny ens vam inscriure a la Super-Sprint que organitzava Fasttriatlon al Canal Olimpic de Castelldefels per al 20/05. El diumenge anterior a la prova vam estrenar el neoprè a la platja de Vilanova (foto adjunta), no ho aneu dient por ahí però diria que no vam fer ni 50 metres, ara bé el sopar de després no ho vam perdonar!! Va arribar el gran dia i el temps no ens va acompanyar, es va suspendre la part de la bici i es va poder fer la resta de la prova de miracle.Així que de moment no hem pogut completar el nostre primer triatló. El proper16/06 a Banyoles podria ser un bon dia per aconseguir-ho!!

Salutacions a tots/es!!!

Comentaris

  1. Spartrians! Us presento als nous fitxatges que ha fet el Club. Han costat moltes hores de negociacions i pagar una alta clàusula de recisió. Però per fi els tenim aquí... el Jona i el Bruno, el Komando Llobregat!
    Alguns ja els coneixeu, però com podreu anar comprovant els altres, veureu de què us parlo. Tenim entre nosaltres a dos grans esportistes i sobretot dues persones.

    Benvinguts, màquines!!!

    Ens queden compartir moltes històries junts!!

    ResponElimina
  2. quan dic "dues persones" volia dir "dues GRANS persones"!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Bienvenidos!!!!! será un placer compartir km con vosotros.
    Respecto a lo q comentáis, solo decir q yo tengo q volver a aprender a nadar después de un pequeño imprevisto en el camino.jejjeje
    así q no os preocupeis por los tiempos, con ilusión el tiempo siempre es un factor relativo.
    Gracias por esa buena.crónica!!!

    ResponElimina
  4. Bienvenidos!!!!! será un placer compartir km con vosotros.
    Respecto a lo q comentáis, solo decir q yo tengo q volver a aprender a nadar después de un pequeño imprevisto en el camino.jejjeje
    así q no os preocupeis por los tiempos, con ilusión el tiempo siempre es un factor relativo.
    Gracias por esa buena.crónica!!!

    ResponElimina
  5. Hola parella
    Enhorabona per el intent,a Banyoles espero que tingueu mes sort.Per cert,jo hi seré a Banyoles aixi que espero que ens coneixem.Mapunto a la ultima etapa de carga calorica al bar.
    Salut
    Adrià

    ResponElimina
    Respostes
    1. El Komando Llobregat confirma asistencia a la cita de Banyoles!!!!
      Jona, Brunako y Daris (El tarzán de Bariloche) completaran su primer triatlón.

      GO!!

      Elimina
  6. Un colega de Dani quiere ponerse en contacto con vosotros para participar con vosotros. También sería su primer triatlón. Ya le comentaremos que os diga algo!

    Be spartrian! Aju, aju, aju!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. OK perfect!!! Dejo telefono para kdar.
      600233967 - Jonatan
      Nosotros saldremos de Vallirana.

      12 dias!! AAAAaaaaaaamoooooosssss!!!!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars