5ª ETAPA TRANSPIRENAICA (BAGÀ-NOVES DE SEGRE) 13/10/2012

 
 
 
Aquest any hem creuat el Cadí de punta a punta!
 
Experiència de grup BRUTAL en tots els sentits com cada any! L´etapa constava de 65 km amb 1.600 m de desnivell acumulat, finalment ens van sortir 2.300m acumulats en 80 km! Es lo que tiene no ir con GPS i fiar-se de la intuició! Casi acabem l´aventura de nit després d´11 hores donant-li a la btt... Una aventura impresionant, on la força i el mèrit de tot recau únicament en la unió del grup.
 
Destacar l´últim ascens on estavem totalment buits física i psicològicament i en Sualis ens va fotre Macaco al mòbil amb els altaveus i li va donar la volta a la situació. A la última pujada l´Endorpino ens venia a buscar corrents i ens emputxava els últims metres. Us asseguro que al Club tenim gent molt i molt forta de cap i de cos, i això es demostra en moments delicats com aquests, on sense fer gran cosa aconsegueixen que la gent tregui el millor de sí mateixa.
 
En Dídac i en Víctor van estar fortíssims a les pujades i a les baixade tècniquess. En Sualis i en Guille van mantenir una solidesa impressionant en tot moment. En Joan, que es va fotre un pinyo que molts no podriem ni explicar, va pujar a la bici i va pedalajar els 30 km que faltaven amb els lligaments destrossats i sense queixar-se ni lamentar-se ni un moment (el dia següent no podia moure ni un dit).
L´Àlex de Portugal és un esportista nat, preparant només carrera a peu, el tio va venir amb avió i va pujar a la bici, demostrant una fortalesa enorme damunt la btt. I per últim, el presi, que pa lo que entrenó "al loro, que no está tan mal". Com sempre, em vaig veure molt millor en pujades que en baixades, i tot i quedar-me molt buit i sense freno de davant, no vem fer un mal paper. Estic molt content de les sensacions!
 
Destacar els llocs on vem dormir i sopar.... Del Pino, aquest any t´has sortit! A pla de St.Tirs, lloc on vem fer nit el segon dia, vem menjar les millors pizzes que mai hem provat!
 
A la propera us hi esperem!!
 



 
 

Comentaris

  1. Companyssss!!!! .. me hubiese encantado poder acompañaros, en la proxima etapa el Komando Llobregat estara presente!!

    Un Saludo! Sois muy grandes!!!

    (Jona)

    ResponElimina
  2. Bon dia companys i companyes d’equip, passionaris de la btt.
    Per res trepitjaré el redactat del presi, tant sols ressaltar els ous que té el malparit per anar amb la bicicleta sense frens al davant, el vaig veure nerviosete però tot un indiana jones al moment aventurer i quan tenia la pizza assegurada ja ni et dic!!
    Un cop més es-pec-ta-cu-lar! (no va haver-hi cabra però si dues nutries salvatges roncant com a lleones)
    Espero que no pari mai la màquina organitzativa Deltrino d’aquesta aventura i que cada cop siguem més amb la mateixa ilusió.
    Salut i molta muntanya!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars