CURSA DE L´ARDENYA 08/12/2012

Mireu la web per veure si us convenç http://maratoardenya.matxacuca.cat/
Dani Rivera va fer fa un parell d´anys la mitja marató i en Parellator, en David Sierra i el presi la cursa de 10 km. Molt recomanable!!!
 
La tercera edició de la Marató de Muntanya de l'Ardenya comença a escalfar motors i de moment ja té data assignada. Es disputarà el proper dissabte 8 de Desembre a Santa Cristina d'Aro i es té la intenció de consolidar-la com una prova de referència en el calendari hivernal de curses de muntanya.

La gran novetat de la present edició es troba en una nova distància: la Marató i Mitja (63 Km). Es tractarà d'un recorregut coincident en bona part amb la Marató, però que s'allargarà fins el mar, on els valents que hi participin podran trepitjar la sorra de dues de les nostres cales més boniques. En definitiva, serà un traçat molt dur i exigent, pensat perquè els més agosarats no parin de pujar i baixar com bojos. Estem acabant de perfilar els últims detalls de l'itinerari i en breu penjarem el track GPS i l'altimetria a la nostra pàgina web.

Pel que fa a la resta de recorreguts, no s'introdueixen canvis respecte a la passada edició. Així doncs, es mantindran els mateixos tres circuits de l'any passat: la Marató de Muntanya (42 Km), la Mitja Marató de Muntanya (21 Km) i la Marxa Popular (10 Km). Tot i això, per aquells que hi participin per primera vegada, s'ha de dir que es tracta d'un recorregut ple d'història, amb racons de singular bellesa i natura al 100%.

També volem remarcar la col·laboració que enguany la Marató de l'Ardenya farà amb la Marató de TV3. Per cada participant de la nostra cursa, es donarà 1€ per aquesta causa solidària. D'aquesta manera, pretenem aportar el nostre granet de sorra en la cursa per a la cura de malalties.


Comentaris

Entrades populars