Cursa dels Nassos vs. San Silvestre - Vallecana


Madames et Messieurs, s'acosta cap d'any. Com ja sabeu (perquè de ben segur més d'un ja hi heu participat) el mateix dia 31 de desembre té lloc a diverses ciutats la tradicional cursa de 10K de San Silvestre. A Madrid, la Vallecana, amb un tradicional recorregut que va des del Bernabeu (...) fins al "poble-barri" de Vallecas; a Barcelona , la dels Nassos, on aquest any el circuit passa pel port olímpic (zona Garmin), el parc de la Ciutadella, la Meridana i la Diagonal, entre d'altres.

Es tracta d'una bona oportunitat de coincidir uns quants Spartrians. Potser a nivell individual més d'un ja hi ha dit la seva, però com a Club encara no hem participat de forma massiva (llevat de grups reduïts) a cap cursa popular. Aquesta és una bona oportunitat perquè el món sàpiga que no només ens han de tenir por als duatlons, triatlons, raids o travesses jajajajajaja (risa maligna).

Les inscripcions ja estan obertes (podeu seguir aquest enllaç). Hi ha temps fins al 26 de desembre.

Animeu-vos, pot ésser molt divertit!!

Comentaris

  1. Ueeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

    A veure, senyors runners: Jaume, Iu, Capri, Danis i tothom. Ens hi apuntem o no ens hi apuntem!!! Per cap d'any estaré a Barcelona. De fet m'hi acabo d'inscriure!!!

    Porte temps dient què hem de trobar algun dia per fer una entrenillo tots plegats (oi Jaume?). Doncs tot i que això és una cursa en el fons és popular, i trobo que és una bona oportunitat de trobar-nos finalment!!

    A més, per mí seria un veritable plaer i un autèntic honor córrer al costat dels mega-cracks (como el Jaume) i del comando Empordà (que estan que no paren!!), per no parlar del fet de retrobar-me amb d'altres (Dani, Àlex i la resta).

    Tant de bo us animeu companys!!

    ResponElimina
  2. Holaaaaa!!!Doncs ja m'agradaria fer-la, de veritat, però el 31 treballo a la nit i no hi seré a temps!!Com a molt faria la de Girona que és de les més properes i és de 5 kms si no recordo malament...
    Ben segur que ja coïncidirem a alguna altra, com per exemple la Duatló de Viladecans...i abans fins hi tot fan una triatló (ST.SILVESTRE) a Portbou el 12 de desembre si no recordo malament que constarà de 500mts natació-12( BTT )- 2,5 kms a peu!
    Ens veiem a alguna segur!!
    Salut i kms companys!!!

    ResponElimina
  3. Yo me conformare con los 7´25Km de la San Silvestre de Renteria , que este año la intentare hacer a 4min/km (4:30 el año pasado).

    Al SPARTIAN que gane le invito a una cervecita!!!!!
    Abrazos!!!!

    ResponElimina
  4. Edu, gran iniciativa. Però són dies complicats per coincidir tots, perquè la majoria passarà el cap d´any aprop de casa, i amb la diversitat geogràfica que té el Club és difícil coincidir i més desplaçar-se un dia tan marcat com aquest.
    Segurament jo passaré el cap d´Any per Albons, així que baixar a bcn aquell dia se´m fa complicadillo. I m ´imagino que com jo, la gent de Roses, Figueres, etc. Segurament al sector Barcelona (Dani, Sualis, Àlex Saldes, Miguelito, Arnau, Fausto...) els podràs enganyar. No m´oblido de l´entreno conjunt. Però volia parlar amb tu aquest finde per intentar lligar algo amb temps.

    ResponElimina
  5. Me'n faig càrrec, tete. No hi ha problema. Només volia intentar enganyar a la gent, jejejeje, però em sembla que aquí el mestre ets tú!

    No, en serio. Intento combinar amb el sector Barcelona i ho deixem per un altra ocasió. I quadrem l'etnrenillo amb temps, perfecte! Ho parlem aquest cap de setmana.

    Per cert, els meus tios viuen al costat de Cornellà de Terri!!

    ResponElimina
  6. Aquest any tornarem a participar tan mon germà com jo, és un clàssic que fem cada any, aprofitant que ell torna de la XIna per Nadal.
    L'any passat vaig tenir la gran sorpresa de veure el supercrack, l'enanito, l'incomparable i inimitable... Giné!

    ResponElimina
  7. Ostia el Giné!! Pues tio ja t'estàs apuntant jajajajaja!!

    ResponElimina
  8. Aquí un barceloní (provincia, no ciutat) que s'apunta a la cursa del nassos. Aniré amb uns amics, però espero veure-os per allà.
    Una manera molt spartriana d'acabar l'any.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars