I Duatló popular Vila de Blanes 2012








Bon dia,
Aquest diumenge tres SPARTRIANS van estar al duatló de Blanes, us passem els seus resultats i comentaris!!
Felicitats CRACKS!!!!

Jaume Aguilera POS 6 de 185 temps: 1 h:20 min:15 sg
Adria Gabarro POS 125 de 185 temps: 1 h:50 min:00sg
Jordi Sualis POS 137 de 185 temps: 1h:55 min:28sg

Comentaris

  1. El passat dia 12 de febrer del 2012 es va disputar la I Duatló de muntanya de la Ciutat Esportiva de Blanes, on vam participar tres SPARTRIANS, Adrià Gabarró, Jordi Sualís que el vaig poder conèixer moments abans de preparar els "boxes" i jo, en Jaume.
    No faré una gran crònica perquè tots i podem dir la nostra, així que nomès dir-vos que va ser un matí molt fred, si no recordo malament estavem a -2 o -3 ºC casi bé a les 10 dem matí!!Tot i això vam ser molts els valents que ens vam treure la roba d'abric i cap a la sortida!!
    Ens esperaven 2 voltes a un circuit ràpid de 2,5kms aproximadament, seguidament de 18kms de BTT que val dir que va estar molt bé, i finalment vam afrontar una volta més al circuit a peu de 2,5kms!!
    Personalment vaig voler sortir a tope a la cursa a peu ja que conec a alguns cracs del mòn de la dues rodes i sabia que no tenia res a fer amb ells sobretot amb els que van pujar als 3 esglaons, sense donar menys importància a cadacú de la resta de participants.Així doncs que vaig intentar anar a un bon ritme, entrant en 2ª posició a la primer transició.Seguidament i com era d'esperar vaig anar perdent posicions amb la BTT, però això si, vaig disfrutar molt del circuit i de les baixades tot i que no es podia perdre la concentració per els forats que hi havia degut a algunes plujes i també trobavem glaç a les zones on no tocava el sol.A la 2ª transició vaig entrar en 11ª posició però vaig sortir força ràpid sense saber les posició en que vaig sortir, finalment els 2,5kms més a peu regulant per acabar aamb molt bones sensacions a les cames!!
    Al final el millor de tot, una bona botifarra amb els Spartrians i altres amics i a ccomentar la cursa que ens v fer passar un matí molt maco i divertit.
    Felicitacions als organitzadors i a tots els participants!!
    Salut i fins la propera!!

    ResponElimina
  2. Bon duatlo per comencar a agafar sensacions.En el meu cas volia veure com responia el cos en les transicions i notar que entrenem per algo ja que s'esta fent dur l'hivern amb tant de fred i vent.Molt bon ambient i circuits variats i asequibles tot i que pel meu gust hi havia algun tram de baixada amb btt que era una mica incomode.
    Els Spartrians com sempre sense denotar dolor i donant vida a la prova,haguessiu vist el Jaume amb el seu mono spartria fent la primera volta del primer segment primer destacat,bonissim.
    Gran Sualis primer en menjar botifarra i jo en marxar,cadascu lo seu.
    Crec que l'any que ve el repetire.
    Adrià

    ResponElimina
  3. Spartrianes i Spartirans!!!

    Perdoneu la meva desaparició durant tant de temps però és que no paro, NO PARO!! Tot i així no tinc perdó. A partir d'ara prometo deixar-me veure més pel blog. De fet no em serà difícil, que aviat comença la temporada de triatló siiiiiii!!

    Bé, i ara, Jaume, ets un tros de crack!!! Molt bo!! Boníssimes marques. I a la resta enhorabona també, per descomptat, que sé que el circuit de Viladecans és dur.

    Jo vaig tenir l'oportunitat de parcticipar en un duatló aquest cap de setmana, el de la Villa de Madrid , però m'he estimat més descansar, que portava una setmana dura d'entrenaments.

    Vaig anar-hi, no obstant, perquè un amic meu hi corria. El millor de tot, el dia que va fer, quasi bé de primavera, bona temperatura i destapat. I també que vaig tenir l'oprtunitat de veure córrer al millor duatleta d'aquestes latituds, el José Almagro, i a una gran triatleta que busca plaça per als JJOO de Londres, la Marina Damlaincourt.

    Van arrassar, sobretot ella que va deixar a la segona prou enrera. Perquè us feu una idea, l'Almagro va córrer a 3'06" els dos segments i va rodar a 37Km/h, i creieu-me que no és moco de pavo, que a la Casa de Campo hi ha una pujadeta, el Cerro de Garabitas, que és de lo más puta (a les World Series de la ITU l'enfilen uns quats cops). I pel que fa a la Marina, a 3'36", brutal... Ella va anar sola tota la cursa des dels 500 priemrs metres. És molt petitona, però no vegis quina tècnica de carrera que és gasta i el ritme demoledor que imposa!

    En fi, espero poder posar al blog en breu alguna crònica meva! M'he apuntat a la mitja de Madrid, el dia 1 d'abril, i el meu repte és baixar de 1h45'... Ho veig xungo!!

    Salut companys i una abraçada per a tothom!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars