S-NUTRICIÓ: Desintoxica i oxigena la sang amb aquest suc verd!
T’entusiasmen els sucs verds? O hi ha tantes
opcions que no saps ni per on començar? Pots imaginar els beneficis que aporten
a la teva salut? Et proposem una recepta perquè tinguis idees i donis aquest
punt d’energia necessari als llargs entrenaments de la teva planificació!
El suc d’avui t’ajudarà a desintoxicar i
a oxigenar la sang, ja que porta api i llimona, dos dels aliments depuradors
per excel·lència. Depurar la sang ens permet eliminar totes aquelles toxines
que s’hi hagin pogut acumular i que poden afavorir l’aparició de malalties. A
més, amb aquest suc no només ens oxigenarem, sinó que també millorarem
la vista gràcies a la pastanaga. Com a superaliment hi inclourem
l’espirulina, una alga amb un alt contingut de proteïna vegetal molt digerible,
vitamines, minerals, antioxidants i clorofil·la, que potencia l’efecte
depuratiu.
Què son els sucs verds?
Els sucs verds són sucs fets amb vegetals,
sobretot de fulla verda (espinacs, col, cogombre, ruca...), i amb un toc de
dolçor que prové de la fruita.
Per què son tant bons per a la salut?
Els sucs verds són una font de vitamines i
minerals: una injecció d’energia perfecte per afrontar els entrenaments diaris.
Quines avantatges tenim prenent-los?
Milloren l’estat d’ànim
Són oxigenadors de la sang i potents
antioxidants
Faciliten la digestió gràcies al seu alt
contingut en fibres naturals.
Són alcalinitzadors.
Són uns potents desintoxicants.
Ara
ja pots agafar la batedora que comencem!
Ingredients
1 tija d’api
2 pastanagues
1 poma
1⁄2 llimona
1 culleradeta d’espirulina de
Vegetàlia en pols
Preparació
Rentar i trossejar tots els ingredients i
passar-los per l’extractora.
Al final, afegir al suc una culleradeta
d’espirulina i barrejar-ho.
Si el vols oferir als teus amics, posa’l maco
i afegeix-li a sobre unes fulles sobrants de l’api o la pastanaga. Una bona
presentació sempre ve més de gust!
Jordi Sualís gràcies per oferir-nos aquesta entrada!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada