S-NUTRICIÓ: Desintoxica i oxigena la sang amb aquest suc verd!

T’entusiasmen els sucs verds? O hi ha tantes opcions que no saps ni per on començar? Pots imaginar els beneficis que aporten a la teva salut? Et proposem una recepta perquè tinguis idees i donis aquest punt d’energia necessari als llargs entrenaments de la teva planificació!


El suc d’avui t’ajudarà a desintoxicar i a oxigenar la sang, ja que porta api i llimona, dos dels aliments depuradors per excel·lència. Depurar la sang ens permet eliminar totes aquelles toxines que s’hi hagin pogut acumular i que poden afavorir l’aparició de malalties. A més, amb aquest suc no només ens oxigenarem, sinó que també millorarem la vista gràcies a la pastanaga. Com a superaliment hi inclourem l’espirulina, una alga amb un alt contingut de proteïna vegetal molt digerible, vitamines, minerals, antioxidants i clorofil·la, que potencia l’efecte depuratiu. 



Què son els sucs verds?

Els sucs verds són sucs fets amb vegetals, sobretot de fulla verda (espinacs, col, cogombre, ruca...), i amb un toc de dolçor que prové de la fruita.

Per què son tant bons per a la salut?

Els sucs verds són una font de vitamines i minerals: una injecció d’energia perfecte per afrontar els entrenaments diaris.

Quines avantatges tenim prenent-los?

Milloren l’estat d’ànim
Són oxigenadors de la sang i potents antioxidants
Faciliten la digestió gràcies al seu alt contingut en fibres naturals.
Són alcalinitzadors.
Són uns potents desintoxicants.

Ara ja pots agafar la batedora que comencem!

Ingredients
1 tija d’api
2 pastanagues
1 poma
1⁄2 llimona

Preparació

Rentar i trossejar tots els ingredients i passar-los per l’extractora.
Al final, afegir al suc una culleradeta d’espirulina i barrejar-ho.
Si el vols oferir als teus amics, posa’l maco i afegeix-li a sobre unes fulles sobrants de l’api o la pastanaga. Una bona presentació sempre ve més de gust!

Jordi Sualís gràcies per oferir-nos aquesta entrada!

Comentaris

Entrades populars