ENTRENAMENT A ST.PERE DE RODES 08.01.2012

El passat diumenge alguns spartrians empordanesos vem fer un entrenament molt xulo, on no només es va rodar sobre la bici de carretera sino que també vem conèixer a companys molt macos i de gran qualitat personal. Un d´ells és en Pere, un amic d´en Jaume, i estic segur que un futur spartrià. Té un blog on us explicarà millor que ningú la sortideta de diumenge... aquí teniu el link:

http://bikeskenapelat.blogspot.com/2012/01/sortida-st-pere-de-roda-amb-els.html?spref=fbhttp://

També us passo el track que ha penjat l´Adrià: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2378820
Com veureu, ell, com alguns altres, va sortir de Palamós... BRUTAL!! Els que som de les afores de Bilbao ens vem unir a Viladamat.

Seguim entrenant!

P.D: Ja tenim dos fitxatges més per Getxo! Suma y sigue que ja som 10 participants més els acompanyants! Ens espera una gran festa!

Comentaris

  1. - Adrià estàs molt fort. Amb el volum que estàs fent 90 km a Getxo et semblaran de Pin i Pon.

    - Jaume, ets un màquina. Vas molt fàcil a sobre de la bici quan els demés anem colladíssims.Gràcies per acompanyar-me cap a casa al final xino xano... estava rebentat!

    - Raimon, progressió flipant! Com aguantes els ritmes que implanten aquests fieras. Amb l´embergadura que tens i puges a st.Pere de Rodes com el millor dels escaladors del Tour.

    - Pere, vaig flipar com vas atrapar al grup a la tornada per avisar de que jo estava fent figa i m´estava despenjant. Amb el vent en contra i amb el peloton ben lluny, en un moment et vas plantar allà per frenar-los. Sense paraules.

    - Komando Bike de Palamós... Esteu impressionants a sobre la bici. A 40km/h i ni us despentineu!

    Poc a poc espero anar-me posant a to i aguantar millor les vostres sortides! M´ho vaig passar teta!!! Vaya pajarraca em va pillar!! Visca els gels de glucosa!!!

    ResponElimina
  2. Ei Presi and company!
    El més bo de tot és que tots aportem el nostra gra de sorra i això fa que n'aprenguem l'un de l'altra i ens ho poguem passar bé!Espero que en pròximes sortides ens poguem ajuntar més Spartrians ja que alguns no van poder sortir amb nosaltres i així fer més colla!!
    Àlex tots podem passar una mala estona i segur que en més d'una ocasió necessitarem ajuda!!
    Fins la propera!!

    ResponElimina
  3. Pròxima sortida prevista: proper diumenge a les 8:00 a.m. En Raimon ens té preparada una sortideta de 100 km. Albons, la Bisbal, la Ganga, Romanyà, Llagostera... i no m´enrecordo què més m´ha dit. En resu, una ruta per les Gavarres amb portets de muntanya. Promet!
    Raimon, especifica ruta que se m´ha anat l´olla i no la recordo!

    ResponElimina
  4. Si no vaig a la duatló de Portbou vinc fijooooo!!!

    ResponElimina
  5. Jaume, posposem sortida per la següent setmana per problemes d´agenda.També vindrà Adrià i Laura segurament. Diga-li a en Pere.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars