MITJES MARATONS DE MUNTANYA (KOMANDO EMPORDÀ)




Abans de res donar-li molts ànims al Capri, part indispensable del komando Empordà... el menisc li ha petat i s´haurà d´operar. En Dídac m´ha dit que la recuperació és ràpida i encara et podràs plantejar una marató aquest any! Ànims mascle!

Iu! Estàs a tope!!! Don´t stop!!!!!



-2ona Mitjà Marató muntanya de l'Albera Llança 2012 (22-01-12):
Va ser una gran cursa, amb un dia de sol esplèndit, i on es va poder correvorar que el trail running està en augment. 500 persones entre corredors i caminadors, es van reunir al punt de sortida, la plaça Major de Llança a les 9h. Es respirava un molt bon ambient de trail running, sobretot els instants previs al tret de sortida.
El recoregut, com l'any passat, amb unes vistes immillorables tant de la plana de l'Empordà com de la Costa Brava. El track de la cursa (http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1371191) amb recorregut de 21 kilometres i 1800 mts de desnivell, tenia de tot, fortes pujades i baixades força tècniques.
La prova va ser guanyada per el rosinc i ex-ciclista Xavi Llamas amb un temps de 1h 41min.
Jo com a spartrià, vaig tenir molt bones sensacions, respecte l'any passat (que va ser la meva primera cursa). I vaig acabar amb un temps de 2h 41min (18min menys que l'any anterior), tot i haver de parar en algun moment a estirar per les rampes que m'entraven. Entrant en la posició 192 sobre 500.
Resaltar la bona organització per part de la Unió Excursionista Llançanenca, i recomenar a tots els spartrians que tinguin en compte aquesta prova de cara l'any que ve.
També dir, que a principi d'abril organitzen la 8a Marxa de Resistència 24hores del Cap de Creus (80kms), algú s'anima? Jo segur!!


· Mitjà Marató de muntanya XTREM de Vilamaniscle (29-01-12):
Aquest darrer cap de setmana vaig correr aquesta prova, on estaven inscrites unes 80 persones, tot i que només van participar 65 corredors. El motiu va ser clarament, la climatologia, temperatures sota zero, fortes ratxes de vent acompanyades de molt fred i neu durant el recorregut. Cal tenir en compte, que estava activat el pla Neucat. A les 10h, ens donaven el tret de sortida i abans de sortir del poble de Vilamaniscle, ja feia acte de presencia petites bolves de neu. Mentre anavem pujant muntanya amunt (haviem de arribar a dalt del Puig d'Esquers 600mts d'altitud), la neu i el fort vent anava a més, i des de l'organització es va decidir tallar un tram de cursa, ja que a uns 450mts d'alçada, ja era molt dificil correr. Personalment, va haver moments bastant durs, les ratxes de vent i neu feien practiment impossible caminar inclós, a part suposava un perill per la gent que no anava ben equipada com podia ser un paravent/impermeable. La baixada, amb la muntanya blanca i gelada era força perillosa.
Al final, vaig arribar a l'arribada amb un temps de 2h 05min, en 42ena posició. Cal dir, que el recorregut inicial de 22kms, es va quedar en casi 17kms, on el guanyador va ser el rus Eugeny Vajilev amb un temps de 1h 27min, i on 10 participants, van abandonar la cursa per el temps.
També destacar, que entre els participants hi havia Joan Torné (Club Fondistes del Penedes), actual rècord Guiness i Mundial al haver participat i acabat 575 mitjes maratons.
Bona organització, i ràpida actuació a les adversitats.

Les properes proves, que participaré i anim-ho a tots els spartrians:
- 05/02/12: Duatló al Castell Sant Ferran de Figueres (5km run - 10 km bike - 2'5km run)
- 12/02/12: Cursa de muntanya a Espolla (15Kms)

PD:Ànims Capri, el Komando Empordà et troba a faltar i et desitja una bona recuperació!

Be spartrian!!




Iu

Comentaris

  1. Iu, estàs que et surts!! Enhorabona!!!
    Be Komando Empordà!

    ResponElimina
  2. Iu ets una màquina!!!! Quin crack!! L'any que ve ja la farem junts eh?! Moltes gràcies pels ànims!! Segurament m'operaré al Maig-Juny... És a dir que de cares a la temporada que ve a tope!!!! Una abraçada i gràcies, de veritat!!!

    ResponElimina
  3. Bon dia,

    Capri, encara que no ens coneixem personalment, et dono molts ànims per la teva recuperació.
    Jo també estic operat del menisc i veuràs que podràs recuperar-te sense problemes!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars