ACUPUNTURA PER A L'ESPORT



Amics spartrians,

Cadascú de nosaltres va posant el gra de sorra que pot aportar per a fer d'aquest petit gran club una raó molt gran per a estar il·lusionats.
Derivades de la pràctica de l'esport a alt nivell, sempre apareixen lesions, ja sigui per traumatisme, desgast, sobreesforç, i tots acudim al fisio, l'osteòpata... Doncs dos de nosaltres volem posar al vostre servei els nostres coneixements de medicina xinesa per a la recuperació i prevenció de lesions.
L'acupuntura és un gran aliat de l'esportista, amb resultats ràpids i sense dolor, partint d'un tractament integral i integratiu, totalment compatible amb altres disciplines, i essent útil per a esguinços, trencaments, sobrecàrregues musculars, fatiga, estrés i moltes coses més.

A la provincia de Barcelona podeu contactar amb en Miquel (Badalona) al 607 730 817 i a la provincia de Girona podeu contactar amb l'Anna (l'Escala) al 670 013 893, i pel sol fet de ser spartrià us aplicarem preus preferencials i el major dels nostres esforços per aconseguir els resultats requerits.

No dubteu en contactar amb nosaltres per dubtes que pugueu tenir sobre què es pot fer amb l'acupuntura, i us animem a provar-ho perquè de veritat que els resultats són més que espectaculars.

Aah!! I qualsevol persona que vingui de part d'un spartrià també tindrà millor preu!!


Miquel Arjona
Telf: 607 730 817
Mail: mikel_arjona2@hotmail.com

 
Anna Parellada
Telf: 670 013 893

Mail: centregeo@gmail.com

Comentaris

  1. Ole ole i ole!!!

    Enhorabona a tots dos per la consolidació en l'art de la medicina xinesa! Sé que estaveu estudiant en sèrio així que m'alegra saber que ja us hi dediqueu.

    Molta sort amb el nou ofici!!!

    ResponElimina
  2. Felicidades a todos por este gran proyecto!!!!

    Lo tendré muy en cuenta y haré toda la difusión que pueda.

    Un abrazo

    ResponElimina
  3. Ànims! Estic segur que triumfareu en això i en tot el què us proposeu. Sou dues de les persones més vàlides i professionals que m´he topat a la vida. I a sobre us sobra cor i ànima.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars