EDU EL 12 D AGOST PER L ESCALA

El fill pròdig spartrià torna a el  diumenge 12 d´agost a l´Escala. Qui estigui per aquí, que sàpiga que farem una paelleta i una nadadeta. Coneixarem a l´Olga, companya de l´Edu i  una mega atleta de llargues distàncies.

Edu t´esperem amb els braços oberts!!

Comentaris

  1. Tete!!

    Merci per l'entrada al blog. M'encatarà veure-us a tots!

    Divendres 10 començo vacances però tinc un casament a Hostalric o Arbúcies (no ho sé ben bé). La meva idea és mig-matinar diumenge 12 i pujar cap a l'Escala. Lo seu és arribar a mig matí per poder fer una sortideta al mar i potser córrer.

    Porto la paellera i el difussor per si som colla i voleu muntar una bona sessió de jalar! Tenim, a més, tota la tarda per fer coses i xerrar.

    Passarem nit a l'Escala i a l'endemà anirem amb mon germà a fer una sortideta en kayak, no sé si a Llançà o per la part de Tamariu-Llafranc. En acabar marxarem cap a Barcelona (el mateix 13).

    Espero poder-vos veure!! La canya seria una travessa diumenge 12 jajajja!

    Salut!

    ResponElimina
  2. Edu, el Dani Sanz i el Jordi Sualís estaran per Màlaga fent mal... ooooohhhh....

    ResponElimina
  3. SuperEdu!! Que gran que apareguis per la teva terra! Com bé diu l'Àlex, comencem vacances el divendres 10 i amb el Dani anirem a fer un tomb pel sud, aviam com va el pescaito frito... Esperem que ho passeu mooolt bé (cosa que no dubtem) i que poguem conèixer l'Olga en una altre ocasió no gaire llunyana. Salut crack!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars