TRIATLÓ DE MALGRAT DE MAR 29.07.2012



Nova edició del mític triatló de Malgrat. Aquest any hem tornat a omplir la població d´spartrians, i a més a més hem comptat amb la participació estel.lar dels últims efectius a incorporar-se a les files del Club.... el Komando Llobregat. Com sempre, ens ho hem passat de conya! Només avisar-vos que més d´un dels veterans ja pot començar a tremolar, els debutants han posat el nivell molt alt, fent uns temps boníssims! I com sempre, la cirereta del pastís l´han posat les supporters que ens han estat animant i fent que tot agafi més sentit. No té preu sentir el teu nom quan vas fos i que t´estiguin esperant a l´arribada per compartir el moment. Gràcies!
Bé, classificació i tot plegat ja ho posarem més endavant, ja que encara crec que no han sortit publicades. Ja us avanço que en Víctor està intractable!

Va, que us faig un resum ràpid  de la meva experiència... De fet, el què he viscut avui es pot resumir en una frase d´en Murakami "La línea es muy delgada entre la saludable autoestima y la insana arrogancia". Aquests últims mesos, per motius de logística i motivació per la competició no estic entrenant gaire, però igualment anava pensant, "vaaa, no cal que entreni gaire per anar a fer un triatlonillo com a Malgrat... un tio que ha anat a Getxo i ha fet tants triatlons, això ho fa amb la punta del....".... Aixxxx amiguitos, cómo me he tenido que comer mis palabras... He patit el què no està escrit per acabar-ho. A l´aigua no he trobat un ritme en cap moment i anava un pèl incòmodo amb tanta penya per allà. A la bici m´ha adelantat tot déu, i això que feia molta pujada i no s´em sol donar gens malament (anava fos). I corrents, contra pronòstic, he salvat la papeleta.
Quan ja estava a la carrera a peu, pensava que només portava davant al Delpino i al Daris (que m´havia passat en bici), quan m´he emportat la sorpresa que el senyor Jona també m´havia donat palpelo.... he intentat apretar per guanyar alguna posició, però em portaven massa distància. Ole, ole i ole! Ja arribava a meta i el Delpino em comença "sprinta, Cata, sprinta"... i com no tinc personalitat, així ho he fet, guanyant un parell de posicions més.
Destacar el duel amb Parellator... hem anat junts tota la cursa, però a l´última transició he sortit més ràpid i no m´ha pogut recuperar els segons que li havia tret. S´ha equivocat en l´estratègia, quan m´ha volgut apretar era massa tard. Cuñao, m´has fet patir encara més la cursa sentint el teu alé a la nuca tot el matí.

Per ordre d´arribada...
- Víctor: Intractable i insultant. Està com mai! Dóna gust tenir un pura classe així al Club.
- Jona: Ha sortit de l´aigua poc després que el Víctor i ha mantingut un ritme constant fins al final. Té un cap perfecte pel triatló.
- Daris: Tot i que li falta un pèl de ritme a l´aigua, en bici i corrents és un fletxa que ha passat a tot quisqui (inclòs al que subscriu aquestes lletres, i us asseguro que el Tarzán del Llobregat anava fàcil sense patiment a la cara en una pujada que molts la feien a peu). Està molt fort i sap patir.
- El presi: Ha pillao por listo. Com diría el Robe d´Extremoduro "me voy con la sabiduría que me ha dado el fracaso". M´ho he passat en grande!!!!
- Parellator:  Calmat i sense pors. No sent un especialista de l´aigua es fot allà al mig entre els primers. I surt amb un somriure a la cara. Constant i tenaç.
- Manel: Molt semblant a les qualitats d´en Daris, sent un pèl més lent a l´aigua. En un duatló segur que ens treia les pegatines a més d´un. Com comenci a entrenar a l´aigua, ja us podeu preparar.
- Bruno: L´ànima del Komando Llobregat. Pura actitut. La nota alegre de Malgrat. Amb molt recorregut per endavant. Combat les adversitats amb un somriure a la boca.

P.D: M´he trobat a en Carles del C.T Blanes, un molt bon colega d´en Sualís i un gran tio. Ha sortit 9é  de l´aigua però ha punxat la roda. s´ha retirat. M´ha dit que el proper 26 d´agost hi ha el I Aquatló Popular de la Vila de Blanes. Es pot fer per equips (400 natació, 4km carrera, 400m natació). Són un Club un pèl més gran que el nostre, però molt poc pretenciós i amb principis molt semblants als nostres. Si podeu anar, és una bona opció.

Tota la info a: http://www.triatloblanes.com/

Comentaris

  1. Anna i Alèxia... M´haig de tornar a treure el barret per vosaltres. El triatló és curt però molt exigent, sobretot la bici, i vosaltres us veu estrenar i el veu fer com dos campiones. Avui m´he enrecordat molt de vosaltres mentres apreva les dents per no baixar de la bici. Ole ole i ole!

    ResponElimina
  2. .. Gran día a malgrat!!! Nosaltres tb ho hem disfrutat molt!!lo mejor del día la compañía y con la excusa poder pasar un rato juntos... Conozco otro proverbio chino k dice.. "el k tuvo Retuvo" m alegra verte con ganas d volver a los entrenos!!! Mil gracias por darle ese plus y engrescar todo esto!!

    Nota: el proverbio dudo si era chino o japonés.. Ya lo averiguare..��

    A cuidarse mucho companys/es!!!!!!

    (Jona)

    ResponElimina
  3. Absolutament orgullós de tots vosaltres, aquest event té un sentiment molt especial i que hagueu suat en aquest raconet del Maresme em fa molt feliç! Gran per tots i per al Cata que fa res plorava per no poder córrer i ara el tiu va i esprinta, quin caràcter!! Com tornis a dir que no tens personalitat... Felicitats a tots i totes i corroboro les paraules dedicades al C.T.Blanes, tenim molts paral•lelismes. M’alegro que hagueu estat allà màquinorres!

    ResponElimina
  4. Quin bon dia i quina bona crònica! Que bo tornar-vos a trobar!
    Us puc dir que m'ho vaig passar SUPER BÉ!!
    Pròxim objectiu: Triatló Garmin Barcelona distància Sprint. Ens veiem!!

    ResponElimina
  5. 450 PARTICIPANTS

    VÍCTOR (57) 1:00:18
    JONA (147) 1:06:55
    DARIS (150) 1:07:08
    ÀLEX (206) 1:10:53
    JORDI (208) 1:10:58
    MANEL (223) 1:11:48
    BRUNO (384) 1:33:08

    ResponElimina
  6. Buaaahh!!moltes felicitats a tots!!!Dona gust formar part de tots vosaltres!!a veura si ens veiem molt aviat!!molta salut!!

    ResponElimina
  7. Bueno, bueno, bueno!!!!

    Sin palabras de lo que me alegra ver como el club suma y sigue sin parar.

    Muchas gracias a todos!!!

    Un abrazo

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars