CURSA DE LA MERCÈ 16/09/2012

El Komando Llobregat al complet (Parellator inclòs) van completar la cursa de 10 km de la Mercè del passat diumenge.

Ja us avanço que en Jona a la propera s´ha plantejat baixar dels 40 min... brrrrrr....

Resultats: http://www.xipsgrocs.cat/resultat/cursa/id/142


Volem sensacions!!




Comentaris

  1. Mu bueno!!! Vamos a por el sub40' Jonaaaaaaaa!! Jo també estic mirant de baixar, pero encara em falten uns minutets!!!

    Ho farem fijo!!!

    ResponElimina
  2. Després d'un estiu on he entrenat poc, afrontava aquesta cursa amb més ganes de veure als companys que de còrrer. Amb aquests ànims, el meu objectiu era modest: baixar dels 52 minuts --> Resultat = 51:49; objectiu acomplert, però 3:30 per sobre del meu millor temps.
    El temps va acompanyar ja que no va haver-hi sol durant tota la cursa, tot i que feia molta xafogor i això no ajudava gaire.
    I com sempre, l'ambient esportiu era impressionant. 16.000 inscrits i gent de tot tipus: cossos atlètics, cossos amics de la cervessa i el bon menjar, families, grups d'amics, pares empenyent el carrito amb el nen a dins... molt maco, si, però suposa una complicada cursa d'obstacles a l'hora de correr.

    I lo millor del dia, un bon dinar post-cursa a base de carn a la brasa. Per això fem esport, no? Per la recompensa, jajaja.

    PS: Estic intentant convèncer a alguns companys de cursa (un va fer 38:24) de cara al duatló de Viladecans de l'any vinent... Go Spartrians!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars