VOLTA A L´EMPORDÀ (240Kkm)23/09/2012



L´Adrià i en Víctor s´han cascat 240 km a la volta a l´Empordà! De 8 del matí a 8 de la tarda!

Where is the limit?


Comentaris

  1. Darrera de cada debilitat hi ha una oportunitat.

    Ja hem fet un pas cap al Ironman 2013! Aquesta sortida de 240 km, amb desnivel de 2.500, ens ha ajudat moltíssim psicològicament a afrontar els 180 del Ironman. Convicció.

    Fa un any que practico la bici de carretera amb frequencia i mirant l'historial he vist que el máxim de km que havia fet son 95! De les tres disciplines del triatló, la bici era la que em costava més però poc a poc li estic donant la volta.

    Bufffff 240 km!!!! D'uns 40 participants vam acabar una vintena. Realment el grup tenia un nivell molt alt i ho vaig veure desde el primer minut. A 35 km per hora, m'havia de concentrar per seguir el grup a rebufo.


    La organització un 10! L'organitzador va ser en Wolf;un tio de bona pasta i un molt bon líder. La seva família i en Victor que ens acompanyava amb la furgo, van fer que tot sigués molt més fàcil. Ens van comentar que farien més sortides llargues de cara al desembre, gener i febrer, així que animeu-vos!

    Adria! Tens un nivell molt alt, quines cames peazo guarra!!! Vam fer un bon equip tiu, això que hem fet ens anirà molt bé de cara a un futur proper...Iron...

    Guille! Tio, per lo que has entrenat vas aguantar el ritme durant 80 km a uns "pros" que la bici es la seva ànima. Així que pots estar ben satisfet dels teus 130 km finals!!!!!

    Nanuuus ens veiem a la transpi!!!
    Adeu wapes!


    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars