ENTRENAMENTS PISCINA SETMANALS

GRUP DE L´ESCALA

A partir del 14 d´octubre, tots els divendres a les 20:00h hem quedat a la piscina municipal de l´Escala per fer entrenos piscineros.
La intenció és fer un parell o tres de testos (principis, mitjanç i finals de temporada) per veure l´evolució dels entrenaments.
De moment tenim confirmats: Adrià, Laura, Àlex i Anna (s´aniran alternant), Raimon, Dídac i membres del C.N Cargol (Agustí, Albert, Víctor...).

GRUP DE BARCELONA

Bon día a tots, sóc el Dani!
Habéis sido muchos los que últimamente me hacéis preguntas sobre el tema de natación y me comentáis que os gustaría empezar a nadar en el mar. Es por eso que estoy organizando un entreno de toma de contacto (para todos los públicos) este sábado día 10 a las 18:00h en Barcelona. Tener en cuenta que no se trata de hacer metros sino de disfrutar del mar haciendo un poco de deporte y en buena compañía, los metros ya llegarán, porque la intención es formar un grupillo y poder ir haciendo algún entreno semanal conjunto en playa o piscina.Os adjunto una foto donde podéis ver dónde nadaremos, siempre por delante de las boyas y si el mar nos lo permite.
Material necesario: Gafas, Gorro (el que quiera), Vaselina ( la pongo yo), mucha ilusión
Confirmados a día de hoy: Marc Pérez, Esther Sanz, Quirze Espí (pendiente confirmar), Dani Sanz .




Comentaris

  1. Olé! Gran iniciativa Dani! Dissabte passaré des de les 9 amb la familly fent algo de bici i desprès vindré (si arribo a l'hora) a nedar amb vos, si no arribo a l'hora vindré directament a la cervesseta.

    ResponElimina
  2. el dia 14 ja hi ha entrenament???

    ResponElimina
  3. YES. És quan en Raimon torna a estar operatiu. Els entrenos els pot dirigir qui li fagi gràcia, però un bon candidat, sempre que hi sigui, pot ser en Raimon. Que a part de ser un "purista" de la tècnica i tenir molts recursos, el mamonàs ara el tenim molt motivat amb la natació.Segur que amb les noves incorporacions als entrenaments sortiran coses i idees molt xules! Ens veiem diumenge a Tossa mon ami!

    ResponElimina
  4. Buenas!!!!

    Apuntada Isabel al entreno de Barcelona

    ResponElimina
  5. Ayer entreno en Barcelona con:

    Esther, Isabel, Marc, Jordi y Yo.

    El tema estuvo genial y ya hemos quedado para el viernes que viene, si alguien se apunta ya sabe.

    Un abrazo

    ResponElimina
  6. Jo vinc divendres que ve! Victor em sembla que està al corrent, encara té el jalapenyo atravassat però ha tornat extra-motivadissim, quin perill!

    ResponElimina
  7. Una altra incorporacó a l´Escala. En David Capristan, "el hombre que le gusta menos el agua que a los gatos", ens ha confirmat que s´unirà al grup d´entrenament. Toma ya! Ole tu!!!

    Jordi, amb un del pino motivat al grup, agafeu-vos que venen curves... com vingui en plan Hulk que os cojan confesaos!!!

    ResponElimina
  8. Hola!!
    Aquest divendres a les 19:00 hem quedat uns quants espartrians per anar a nedar al mar.
    Ja hi som el Dani, el Jordi Sualis i jo, us apunteu?

    ResponElimina
  9. Victor, te has dejado a Marc, Esther e Isabel que también vienes.

    ResponElimina
  10. Hola!!
    El gatet rosinc a l'atac!! Jajaja Ja m'he comprat el flotador i els manguitos!! jejeje Ens veiem per l'Escala!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars