MARNATÓN 03/09/2011




Ahir al matí tres membres del nostre Club van realitzar una de les proves més exigents del calendari, el Marnatón. 6.500 metres de travessia a mar obert per la zona del Cap de Creus. I a sobre ho van fer amb nota, amb uns temps excepcionals!

Un orgull per tots nosaltres!



RESULTATS MARNATÓN (630 participants)

- Raimon Gabarró: Posició 114. Temps 1:40:23

- Eduard Navarro: Posició 193. Temps 1:50:06

- Dani Sanz: Posició: 267. Temps 1:56:06

Comentaris

  1. Que gran prueba!!!!

    La verdad de las más bonitas que he hecho.
    Os animo a todos a prepararla para e año que viene porque es una fiesta deportiva como pocas.

    Gracias a todo los que vinisteis a ver la prueba, siempre es más fácil seguir sabiendo que el equipo te espera!!!

    Presi, cuando puedas pasame las fotos por e-mail.

    Un abrazo!! Nos vemos en Tossa!!

    ResponElimina
  2. Quién os iba a decir que un día competiríais al lado de tipos de la talla i clase de Marcel Zamora...

    Qué envidia me disteis al salir del agua, mamones!! El año que viene, a la mínima que pueda, me tenéis allí! Este año para mí ya ha sido un reto l´Escala y Colera. El Marnatón eran palabras mayores!!

    Te paso algunas fotillos, pero Yolanda tiene que pasarme unas cuantas más. Ya te las haré llegar.

    Como dice alguien que conozco... sempre endavant!!

    ResponElimina
  3. El Marnatón és mític pero a mi m'ha deixat baldat!.. es clar que el pos-Marnatón també ha fet mella eh Edu?. Si voleu una breu crónica personal us diré que aquest any no vaig aconseguir nedar còmode tot i que el temps final m'ha sorprès..tot i així la travessa es preciosa, l'ambient brutal, el lloc de sortida i el tinglado organitzatiu per viure'l i el nivell d'accessibilitat al famoseo d'esportistes d'èlit que hi participen mola un güevo,jua,jua.. Si a més hi sumeu el que ja es norma en aquest grup que som però que segueix essent el millor de tota prova -almenys per mi- que es l'amistat i l'orgull de ser qui som tant se val les distàncies i les condicions.. senzillament tot et porta a meta.
    De debò animeu-vos que val la pena!! Gràcies a tots els que ens vau venir a veure i vau estar a l'arrivada i gràcies als mítics Endorfiman i no he entrenado pero vengo-man-, un exemple d'actitud!!

    ResponElimina
  4. Estic contenta de haver vingut a veure el meu fill Eduard, es el primer que vaig, ha sigut un cap de setmana espectacular, tant per l'ambient.... com els companys...
    No sé si podré seguir-ne gaires més, però aquest ha valgut la pena.

    Felicitats per tots.

    ResponElimina
  5. Hola a tothom!

    Per fi he pogut veure les fotos de la càmara de la Yolanda. Moltes moltes gràcies!!

    Mai havia viscut un cap de setmana de competició com aquest. Dos dies sencers al voltant de la prova: arribada i briefing, trasllat a la sortida, primers nervis, impressionant sortida (s'ha de viure, és brutal), i millor arribada. Evidentment també digne de menció la post-cursa amb els Sunday Galaxy (oi Raimon/Yolanda?). Spartrians in the night!!!

    Això sí, sense cap mena de dubte em quedo amb l'arribada a meta. Quan passes l'últim avituallament i després d'una barca de cop i volta veus la meta ho dones tot. I el subidon màxim és quan surts de l'aigua, et gires i esteu tots vosaltres. Subidon subidon!! Només per aquests segons finals ja val la pena tot. Moltes gràcies per la rebuda: tete, mare, Àlex, Anna, Georgina, López, Yolanda, Jordi, Didac i les nenes. Moltes gràcies a tots!!

    I em deixo pel final als meus companys de travessa, el hombre que se encuentra mal pero me saca diez minutos i l'home que se tira una quinzena a base de paellas, fideuas, vinos blancos y otros alimentos isotónicos pero nada un día y viene a la Marnatón. Vaya chalaos que estamos hechos. I pel que a mí respecta, us diré que encara tinc les endorfines a tope i ja han passat 2 dies sencers!! Això només pot acabar d'una manera: Marnatón Garraf - Sitges.

    Sempre endavant, Spartrians & Supporters-de-lux!! I avui més que mai, ajú ajú ajú!!

    ResponElimina
  6. Bé mamons bé, hem de fer un calendari de entrenaments hivernals a la piscina de l'Escala no ????

    ResponElimina
  7. Els de Canfanga ens haurem de posar les piles amb els trainings col·lectius que aquests de per allà dalt van molt del pal no?

    ResponElimina
  8. Adrià, a principis d´octubre podriem començar´, ja que tothom haurà tornat al seu dia dia. Els hi diré als del C.N Cargol perquè vinguin i podrem fer una colla xula de 7 o 8 persones. Què proposes? Cada 15 dies? un cop al mes? setmanalment?...
    Per vosaltres quin és el millor dia?
    Jo proposaria els divendres a última hora cada 15 dies o setmanalment fer entreno conjunt. Però puc amoldar-me a tot, ho tinc al costat de casa i seria montar´m-ho amb l´Anna. Quan em diguis com us va millor, parlo amb els del Cargol, acabem de condretar dates i ho penjo al Blog. Crec que podriem ser: Dídac, Anna, Adrià, Laura, Àlex, Raimon, Yolanda, Agustí, Grabalosa, Dani Rivera, algun membre més del C.N Cargol, més algun desperdigat que es vagi deixant caure (Edu, Dani, etc).

    ResponElimina
  9. Per cert Jordi, el Dani Sanz i l´Àlex Saldes ja s´han posat les piles i queden per anar a còrrer a les 7:00 a.m. Quins cracks!!!

    ResponElimina
  10. Divendres tarda perfecte,jo diria que setmanalment millor.Sense problema.

    ResponElimina
  11. Jejeje!! Sou uns cracks!!

    Jo de moment m'hauré de conformar en anar per lliure a la piscina del meu gimnàs (curta, 8 carrils). Si algún dia vaig a Barcelona em deixo caure per les Picornell amb el Xavi Michavila. Si pujo cap a l'Empordà us aviso i entreno amb vosaltres, OK.

    Ja li vaig comentar al Raimon el dissabte per la nit. Si aneu com jo (que voy por libre) i no teniu entrenador ni rutina, podeu entrar a

    http://www.todonatacion.com/

    Teniu diversos apartats molt interessants:

    -Entrenaments (aprimar, umbral anaeròbic, velocitat, travesses al mar)
    -Tècniques
    -Execució d'estils
    -Estiraments
    -Alimentació
    -Vídeos i fotos dels exercicis
    -...

    Us ho recomano molt. Una abraçada a tothom!

    ResponElimina
  12. Gràcies per la info Àlex, estaré al corrent de quin és el recorregut que fan a les 7 del matí i si no se m'enganxen els llençols, els enxamparé!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars