RESULTATS RAID SORT 24/09/2011




Els spartrians, de la mà d´en Miguelito i l`Àlex, han participat per segon cop en un raid d´aventura, quedant en la posició 12 de la classificació masculina de la categoria "aventura" d´un total de 17 equips. Temps total 3:00:43.

Cal a dir que, tot i haver requerit una mínima forma física, ha sigut un raid que res ha tingut a veure amb la duresa del de l´Hospitalet de l´Infant-Vandellós, on, després de 6 hores sense interrupció en la categoria "aventura", l´equip spartrià de l´Àlex i en Miguelito va decidir abandonar i no realitzar els últims 20 km de bicicleta que restaven degut a l´esgotament físic.
Per altra banda, la Gemma i l´Anna van decidir fer el mateix en la categoria "iniciació".
Només l´Eva i la Montse van finalitzar la prova en categoria "iniciació".

Amb el nom de "Na fent" també han participat a Sort l´Oriol i en Marc, aquests dos amb una mica més d´experiència en el tema de raids, quedant en la posició 5 de la mateixa categoria, amb un temps de 2:29:34.

Donar les gràcies a la Gemma Reñé, que va tenir la paciència de venir fins a Sort per esperar-nos fins que vem arribar, animar-nos i fer-nos fotos. Gràcies Gemma!

Recordar que el proper 29/10/2011 torna a haver-hi un raid a Cornudella de Montsant (Montseny). http://www.naturetime.es/

Comentaris

  1. Miguelito! Qué grande estuviste ayer en todos los sentidos!
    Me quedo con el momento del "run and bike", los dos montados sobre mi bici rollo verano azul... jajaja... aún tengo el ano roto de los baches!!

    Para cuándo el próximo? Esto me está enganchando mucho!

    ResponElimina
  2. Ya se por que te quedas con ese momento...por el roce que notaste, eh, pillin?... Un plaer haver-ho compartit, un exemple de patiment en condicions adverses, ja que el clima no acompanyava, i el fred va fer "pupa"!!! Se te quiere amigo!!! Ah! I res a dir de la super-suporter que ens va acompanyar!! Gracies Gemma per fer-me nomes fotos a mi!!! Ole!!!

    ResponElimina
  3. Ei cracks!!

    Pinta molt bé quan ho expliqueu!! Algún dia m'hauré d'apuntar a un raid, però (com li vaig dir al Cata) encara sóc un junior que se dedica a hacer sprints y cosas de esas jejeje.

    Enhorabona a tots dos perquè pel que dieu és dur de collons!! Ah, i per suposat enhorabona a l'equip de l'Oriol i el Marc (menudos cracks) i al femení!!!

    Salut!!

    ResponElimina
  4. Vaya, vaya...

    No sabía que también había tocamientos en un raid.
    Como os lo montáis (nunca mejor dicho).
    A ver si coincidimos en uno de estos todos desnudos y abrazados (como diría Sixto).

    Un abrazo

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars