RESULTATS ASTROMAD 10.09.2011



RESULTATS ASTROMAD CATEGORIA SPRINT (82 PARTICIPANTS)


Eduard Navarro: Posició 36.

Natació (11:36), Bici (51:15), Carrera a peu (25:14). Total 1:28:05

Comentaris

  1. Edu, cada dia estàs més fort mamonàs!Enhorabona!!!
    Crec que ja pots deixar la categoria "junior" per començar a fer triatlons per "mascles"... jajajaja!!
    Estàs a tope!!! Enhorabona altre cop! Grans temps en tots els sentits!! Un orgull tenir-te a entre nosaltres!!!

    ResponElimina
  2. Hola a tots!!

    Merci pressi!! Va ser durillo però va valer la pena de principi a final. Us faig una miqueta de crònica i us animo a tots a apuntar-vos l'any vinent. Tot i que és un sprint tiene su aquél, que tant el segment ciclista com el de carrera a peu són amb desnivell...

    5:45. Surto de casa per fer els 45 Km que em separen de Robledo de Chavela, petita població de la Sierra madrileña on havíem d'acabar. El material descansava a les T1 i T2 (que eren diferents, molt guapo!) des del dia abans. Arribo i encara és de nit, no més de 14º i yo en pantalón corto y el cortavientos de la bici. congelaaaaaaao.

    A les 7 ens porten en bus a la zona del segment de natació (20 Km més avall). Primers nervis, última revisió de material i m'enfundo en el neopreno (que encara fotia més fred al costat del Embalse de Picadas).

    A les 8:15 té lloc la sortida del Half... Què cracks!! Nosaltres anem entrant a l'aigua cap a les 9 i quan estem tots a l'aigua (els 82) donen el tret de sortida!!

    La primera meitat amb el sol de cara i no veia res de res!! Havia de nedar al costat d'algú porque si no me comía las boyas!! Vaig sortir bé però no caig poder apertar... Eso sí, al fer el canvi de sentit i deixar el sol enrera vaig agrair les tres travesses d'aquest estiu. Vaig remuntar bastant!! De fet vaig aconseguir dortir de l'aigua en la posició 19. Tenia el cap de cursa a escasos 100-150m!!

    En el segment de bici vaig enganxar un grup de 10-15 corredors (vamos, el grupo perseguidor!!) i m'hi vaig enganxar com una lapa. Vaig pujar prou bé!! Eso sí, ens van passar a tots 10-15 otros 10 que pujaven a plat!! Animaaaaaaaaaaals!!

    En arribar a Robledo (on estava la T2) el pescao estaba vendío. La cabeza de carrera ja s'havia posicionat i també la cua. Estàvem en el grup intermig. Tenia por de perdre més posicions al segment a peu però no sé de dónde saqué fuerzas... No vaig atrapar a ningú però tampoc nigú em va atrapar a mí!! N o m'ho creia!! M'anava girant cada 500m o així per controlar al tio de darrera meu. El vaig tenir sempre a un mínim de 200-300m. Caig entrar sol a l'estadi on estava l'arribada, molt satisfet per haver aconseguit jugar millor les meves cartes.

    Ja començo a veure de què va això del triatló, la propera espero millorar encara més!!

    Per cert, vaig tenir l'oprtunitat de veure la darrera transició i arribada a meta del primer del Half... Qué güebos más grandes!! Sobradíssim!! El cabrón es va cardar el 1,9-90-21 en 5h08' i li va fotre 6' sencers al segon!! Espectacular...

    En fi, aprofito per desitjar-vos a tots moltíssima sort al tri de Tossa del proper 17. Molta força i espero que us trobeu molt bé a la cursa!! Duisfruteu-la i foteu canya!!

    Ajú ajú ajú!!

    ResponElimina
  3. Vaya crónica Edu!!!

    Veo que le vas cojiendo la medida a la carrera y que ya vas jugando con dosificar, apretar... en diferentes momentos.
    Me alegro mucho por ti y como dice el presi creo que ya estas listo para hacer alguno de mayores!!!jejeje

    Un abrazo muy fuerte!!

    ResponElimina
  4. Muchas gracias Dani!!

    Creo que esta temporada seguiré con Sprints. Como me voy encontrando cada vez mejor me he puesto el listón un poco alto y me gustaría madurar bien esta distancia antes de saltar a Olímpico.

    Así pues me he planteado mejorar definitivamente mi mejor segmento (el agua). Mi idea es conseguir salir del agua en el grupo de cabeza (si, lo sé, es bajar casi 1'30" mi tiempo en agua pero bueno), salir con los 10% primeros en bici, no soltarlos y luego ya veremos lo que pasa con la carrera a pie.

    Tengo ganas de que llegue el Garmin!! En un mes creo que puedo bajar caso 30" el agua. Espero salir en 10 y pico...

    ResponElimina
  5. Bé Edu bé, quin màquina estàs fet.
    Quan probis el olímpic cauràs de ple !!!
    Si montes algo en algún triatló de por estas tierras avisas,estaría bé medirse amb algún madrileño.
    Salut

    ResponElimina
  6. Gran crònica Edu. Llegir-la ens fa estar una mica més aprop teu.
    El què dius dels sprint em sembla molt coherent, doncs les temporades son molt llargues i s´ha d´anar cremant cartutxos poc a poc per mantenir la il.lusió i la motivació. Però també estic totalment d´acord amb l´Adrià, un tio amb les teves capacitats disfrutarà la distància olímpica com ningú. Tiempo al tiempo...
    Una fortíssima abraçada endorfino-man!

    ResponElimina
  7. Moltíssimes gràcies a tothom per la força que em transmeteu des d'allà!! Com ja us he dit més cops (i com molt bé recorda el presi) per coses com aquestes em sento més a la vora. Grandíssima idea la creació del blog, sí senyor!! No hi ha fronteres jajajajaja!!

    Adrià, imagino que de fer el Garmin fareu Olímpic... Jo encara faré la distància junior jejejeje. De tota manera estaria molt bé coincidir en la mateixa prova però en diferents distàncies, així podria fer de supporter a l'Olímpica. Tete, aníma't al Gramin que així tindré l'oportunitat de compensar-te per la gran rebuda que em vau fer a l'arribada de la Marnató.

    Una abraçada a tothom!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars