RESULTATS II TRIATLÓN BODEGAS DE VALBUENA DE DUERO 17/09/2011

CATEGORIA SPRINT II TRIATLÓN BODEGAS DE VALBUENA DE DUERO
(82 participants)

Eduard Navarro
: Posició final 29.

Natació 0:09:33 (12) - Bici 0:34:20 (35) - Carrera 0:24:22 (47) . Temps Total 1:08:15


Enhorabona Edu! Uns tiempazos!

Comentaris

  1. Història d'una Aliança

    El dia 17 de setembre vaig participar en el meu tercer triatló sprint a Valbuena de Duero, Valladolid. Ja començo a coincidir amb gent, veig cares conegudes, inclés els jutges i jutgesses de la FETRI!!

    El segment de natació es va fer al riu Duero. Vaig poder escalfar bé, i ho vaig agrair molt a la cursa. Però la T1 vaig perdre posicions, porque soy muuuuu lento sacándome el neopreno.

    Al poc temps de sortir amb la bici se'm va posar a roda el dorsal 12. Després de 2-3 Km rodant amb el colega a rebufo vaig pujar un pinyó, i com perdia velocitat em va adelantar... Y ahí nació una alizanza mu hueeeeeeeena!!!

    Vam començar a parlar. "Cuántos somos?", "Sólo 2", "Te relevo en la curva"... Vam arribar a un pacte de cara al segment ciclista i va donar els seus fruits. Vamos!! Vam començar a donar caça als ciclistes desperdigats davant nostre, i es quedaven, con lo que el peloton aumentaba y aumentaba. Junts vam fer front als vents de cara que trobàvem al final de cada volta. Al final del segment érem uns 8-10, amb el meu aliat (el 12) i jo al davant tirant i tirant!!

    Vam arribar junts a la T2 (també allà vaig perdre posicions... lo peor) i allà ens vam separar. Al final de la cursa em va treure ben bé 2 minuts, què li farem... El segment de carrera a peu va ser amb desnivells i mixte (ben bé la meitat pel bosc, molt guapo) i jo anava rebentat de la bici. Però al final vaig fer un sprint i tot, que em perseguia un paio que no veas lo que corría!! De fet li vaig treure un segon només jajaja!!

    Missió complerta!! Les millors sensacions fins ara, corroborades avui quan he vist els resultats obtinguts!! Però el millor va ser quan el dorsal 12 se'm va acostar a la meva arribada a meta per donar-me la mà i les gràcies per l'aliança al segment ciclista. Pal recuerdo...

    També digne de menció és el "merchandising" que ens van donar al final de la prova. Res de samarreta... botella de Ribera del Duero, roble del 2006 jajajaja!!

    Em quedo amb aquesta aliança i amb els seus fruits, doncs, com a recompensa personal i gran lliçó d'aquest triatló al que vaig estar a punt de no anar; una aliança amb un rival que, sens dubte, ens va fer guanyar unes quantes posicions a tots dos.


    Salut i sempre endavant, Spartrians!!

    ResponElimina
  2. Que grande Edu!!!

    Da gusto leer tus crónicas después de una prueba.
    Yo por desgracia no puedo hacerte una ya que no participe en Tossa. Este año ya he tenido un accidente con la bici y aún lo tengo reciente, no me apetecía repetir y con el puerto que había y lo mojado que estaba no lo vi claro.

    supongo que el miedo provoca la duda y la duda hace realidad tu miedo así que me quede en casita como una gallinita!!!jejeje

    Un abrazo

    ResponElimina
  3. Enhorabona Edu
    Bons temps i millor cronica.

    Salut

    ResponElimina
  4. Com no, tiempazos a l´altura de l´endorfino-man!

    Enhorabona mestre!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars