CURSA 10 KM VILASACRA 02/10/2011

Spartrià: David Capristan

Posició: 36 de 116 participants

Temps: 43:30

L´ irreductible rosí ha tornat a fer una gran marca!
Enhorabona pel tiempazo!

Comentaris

  1. Gran posició i gran temps!! Em sembla que comencem a jugar en divisions diferents a la carrera a peu!
    Enhorabona crack!!!

    ResponElimina
  2. Rosinc... pixapins!! jajaja Home des de la cursa dels amics de Sant Josep de Figueres que vam fer 51 min ja es nota la millora!! Ara falta baixar de 40... La veritat és que vaig voler començar seguint als de davant però al km 2 ja vaig afluixar una mica tot i que vaig anar a un ritme alt (per mi) tota la cursa. El recorregut molt planer i amb la curiositat dels 30 metres de túnel ajupits! Ara toca la cursa de muntanya de Cantallops del dia 12 de 12,5km amb l'Iu. Algú s'apunta??!!

    ResponElimina
  3. Enhorabona!! Molt bons temps, sí senyor!!

    El meu objectiu també és baixar de 40', pero costa eh? La llet!!

    Com que estic a Madrid em veig bastant limitat a l'hora de participar en competicions per allà dalt, de tota manera sempre que puc m'hi passo. Aprofito qualsevol estada, per curta que sigui, pero fer alguna cosa: entrenos, curses...

    De fet he quedat amb el Dani que de cara al Garmin mirarem de fer una sortideta light (potser dissabte 15, el dia abans). Si algú s'apunta, tot i que no hi participi, serà genial!!

    Salut i enhorabona altre cop Capri!

    ResponElimina
  4. Ostres doncs ja podeu penjar les propostes!! Moltes gràcies Edu! La veritat és que vaig anar força a tope, crec que podia haver baixat un minutet peró de 40 segur que no!! Tot és proposar-s'ho penso... jejeje Una abraçada!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars