RAID MARÍTIM DE BARCELONA 23.10.2011




Amb el nom de "Gamusins", l´Anna Parellada, l´Eva Aribau, en Sergi Giné i l`Àlex Catalán han participat a la X edició del Raid Marítim de Barcelona.

Amb el nom de "Cascavells" en Miquel Arjona i la Gemma Reñé també ho han fet.

La prova ha comptat amb una xifra alta de participació de més de 200 esportistes dividits en 59 equips mixtes formats per quatre persones cadascun.

L’equip guanyador del X Raid Barcelona Marítim ha estat els "Urkels", encapçalat per l´Oriol Santiago (la persona qui va començar a introduir a diversos spartrians al món dels raids) amb una puntuació de 611,42 punts. L'equip confirma la seva hegemonia en la prova adjudicant-se per quarta vegada consecutiva el Raid BCN Marítim i ja són amb diferència l’equip que més vegades ha guanyat la prova.



Per més informació i fotografies: http://www.claror.cat/raid.htm

Molt divertit i molt recomanable! Hem passat un matí de diumenge collonut!!


L´any que ve no us ho penseu! Val molt la pena!

Comentaris

  1. Eva, Anna i Sergi... m´ho he passat de PUTA MARE amb vosaltres!! Heu estat impresionants!! El proper any repetim equip!! Ara que ja sabem de què va... a por los Urkels!!!
    Això sí, el Sergi que descansi en els tirs lliures... jejejeje... Com m´has fet riure mamonàs! Feia temps que no veia a ningú tan dolent jugant a basquet!!

    ResponElimina
  2. hahahah, bon comentari el del Presi...
    Giné: el bàsquet és pels paquets, oi que sí???

    ResponElimina
  3. Ei tete!!

    No sabia que tenieu guateque ahir a Barcelona! Enhorabona a tots 6!! Entreneu força i a por los Urkels!!

    Sempre endavant!

    ResponElimina
  4. Buenas!!!

    Que lastima no poder estar por ahí, la verdad es que este me hubiese gustado hacerlo.
    Bueno espero que el año que viene se animen más chicas y poder participar!!!

    Anna muy grande tu camiseta!!! esa es la actitud!! jejej

    Un abrazo

    ResponElimina
  5. Eso, presi, eso... A por los Urkels!!! Jur jur jur...(sonrisa maliciosa) la veritat es que si que ha estat una experiencia molt xulota, i encara que semblava molt facil al principi, cada tram era mooolt explosiu, aixi que vaig dormir planet planet!!

    ResponElimina
  6. Miguelito, que lo dices, porque sólo quedamos a 53 puestos de ellos? jajajaja.... Sabía que llegaría este momento mamonazo. A lo hecho pecho, así que vamos a pasar rápidamente el mal trago...
    Los Cascavells en 15º puesto barrieron a los Gamusins en 54º puesto. De un total de 60 equipos. No hase falta desir nada más.

    ResponElimina
  7. Sí que hase falta desir nada más...

    Miguelito, mucho mérito ganar a una reciente madre de familia, al de la pasa en la barriga que ha perdido 4 kg, al del accidente de coche que el día antes iba en collarín y a la desnutrida que acaba de llegar de la ruta de la seda. Ole tu!

    El próximo año los mimos de los que hoy te burlas os van hacer morder el barro!! aaarrrrrggg (léase cara roja de muy cabreado)!! Ya estamos con lo de siempre... ya ves que no cambiamos con los años "que si tu me vas a comer la...." "que si yo la tengo más grande..." jajajja

    Eso sí, para los raids de montaña volvemos a ser amigos, que vamos en el mismo equipo! No podrás cambiar nunca de compañero!! jurjurjur (eso sí que es risa maliciosa)

    ResponElimina
  8. Y la reina de la escalada? la gran promesa? Que no contesta?...

    Gemma, ja sé que avui tinc totes les de perdre, pero moriremos matando, así que a ti también te toca recibir, que me han dicho que te reíste al ver la clasificación.

    ResponElimina
  9. Cuidadito que comentais con los URKELS!!! Es nuestro mundial!!!

    Alex S.B

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars