Triatló Olímpic Gavà


RESULTATS TRIATLÓ GAVÀ 02/10/11

1.5m / 40km /10 Km

Total participants: 427

Pos. 106 Dani Sanz TT: 2h24'28" nat: 30'20" Bic: 1h02'44" Cur:45'47"
Pos. 261 Adria Gabarro TT: 2h38'35" nat: 28'02" Bic: 1h06'50" Cur:56'39"
Pos. 410 Laura Nuñez TT: 3h05'08" nat: 35'13" Bic: 1h17'08" Cur:1h05'02"

Un més al sac!

Comentaris

  1. La crónica:

    La salida era a las 8.30h y yo ya estaba allí a las 6:45h para hacer todo el ritual, dejar cosas en boxes, recoger dorsales aparcar y lo más importante vaciar el organismo antes de la carrera!!
    El día pintaba bien, buena temperatura, buena organización y muchos participantes para las diferentes modalidades.
    A las 8.30h más o menos nos dan la salida, yo al lado de Adria, que siempre te aporta esa seranidad innata en él, nos colocamos en una banda y salimos sin ningún problema. De hecho han sido los primeros 300m más limpios que he nadado nunca, nadie te pegaba ni tenías que pegar!!!!! Una maravilla. Eso hizo que pudiera coger ritmo desde un principio sin la primera sensación de angustia típica de muchas salidas.
    Eran 2 vueltas y pude nadar a mis anchas los 1500m, estaba encantado de poder disfrutar de la natación, lástima que el agua estaba muy turbia.
    Salgo hacia la primera transición en un buen grupo que me permite salir con ellos en la bici, iban muy muy fuerte pero les seguía rueda, por supuesto a ese ritmo nada de relevos era demasiado para mí. Cuando llegamos al final del tramo de ida, un giro de 180º, me despiste (cosas de novatos) y salí del giro el último, apretaron a muerte y me metieron 10 metros que nunca pude recortar. Entonces empieza otra carrera, me quedo cortado y solo. Me agarro a la cabra y intento coger ritmo, lo logro pero perdiendo más de 5km/h de la velocidad que llevaba en el grupo. A partir de ahí a aguantar, siempre mirando atrás esperando que venga un buen grupo en el cual poder acoplarme, por fin después de unos 6km aparece ese grupo y me pongo a recuperar un poco a su rueda. En unos km’s cogemos a Adria y durante unos más corremos 2 Spartrians en un pelotón, que bonito, era como un sueño ver ese mono con nuestro nombre delante mío. Además otro chico nos reconoce y empieza a comentarme (lo justo por las pulsaciones) que conoce a nuestro presidente. Pero no fue todo, se me acerca otro que también me reconoce por el mono, entrenaba en mi gimnasio!!! Que grande, empiezan a conocernos!!!!
    Finalmente llego a la segunda transición con ellos y toca correr. Los primeros 2.5km se me hacen eternos, el ritmo de bici era muy alto y dejo las piernas tontas tontas. Me tomo un gel y empiezo de nuevo, tengo que coger ritmo. Finalmente lo consigo y empiezo a sentirme cómodo, oigo que la primera chica va justo detrás mio, entonces decido aguantarle el ritmo y lo consigo. Finalmente a 2.5km de meta veo que me queda algo y cambio el ritmo, dejo atrás al grupo en el que iba y empiezo recortar con algunos de delante aunque no a todos los que me hubiese gustado!!!
    Llego a meta muy entero y increíblemente satisfecho de lo mucho que había disfrutado durante la carrera!!! Lástima que solo queda una para cerrar la temporada!!!
    I’m loving it!!

    ResponElimina
  2. Joder Dani qué subidón de crónica!!

    Tío, eres una máquina!! Menudo tiempazo en todos los segmentos!! Enhorabuena!!

    Adrià, Laura, qué hueno!! Enhorabona a tots dos també!! M'hagués agradat estar allà per veure l'arribada. A veure el Garmin, si ens podem veure els uns als altres, estaria genial!!

    Tinc ganes de tenir el mono ja, i competir amb vosaltres algun dia, per fer més peloton encara, que se'ns vegi!!

    Sempre endavant spartrians!!

    ResponElimina
  3. Hola familia
    Bon cap de setmana de triatló amb Gavà tot i que el recorregut amb bici no té un gran encant en quan a paisatge.Ben organitzat i amb distàncies generoses (més de 1500 nedant segur i corrent diría que també tot i que costa tant que igual és mental),incloent el boxes que era enorme.
    La natació perfecte,la Laura i jo estrenavem neoprè i es nota un colló tot i que vaig anar una mica agarrotat de braços (qui em manaria navegar 3 hores el dia abans amb el windsurf....)
    Agafo la bici i m'enxufo en un pelotón bastant gran que van molt ràpid (41-43 km/h i les cames a punt d'explotar)però al cap de 10 kms els perdo en un dels "latigazos" al sortir de una rotonda.Recorregut totalment plà i amb llargues rectes, em quedo sol i no veig ningú per darrera,em casco uns 4 kms solet (34-35 km/h)fins que arriba un altre pelotón amb el Dani,fantàstic però al cap de poc també em despenjo del pelotón aquest (joer Dani,al principio te ganaba i ahora no,mamón).Uns altres 5-6 kms sol i m'enganxo a un tercer pelotón més petit que ja no abandono fins al final.Amb aquest recorregut vas molt fort tota la estona amb la bici ja que no pots conservar res,no té sentit perqué si vas sol et baixa la mitja uns 5 km/h.La carrera a peu també bastant llarga i amb el sol començant a apretar vaig ferla a ritme tranquil ja que de moment no donc per més.De totes formes els genolls responent cada cop millor i acabo sense caminar.La recta de meta amb la gent aplaudint i els aplausos espontanis dels propis triatletes abans de la sortida de natació valen tot el esforç dels entrenaments.
    Esperem a la entrada de la Laura que acaba com una campiona ja que un dolor al hombro la ha tingut bastant parada últimament.
    Aigua,sindria,taronja,batallita pos triatló,promeses de seguir entrenant més,bla,bla.. i cap a dinar.
    Segell Spartria estamapat en un triatló més.

    Ens veiem al Garmin !!
    Adrià

    ResponElimina
  4. Bona crònica Adrià!! Dona gust llegir les sensacions viscudes a la cursa, tant de primera mà, tots els episodis dins de la carrera, estratègies, aliances...

    I a més, ara que dius que els segments de natació i de bici eren més llargs, millor tiempazo encara!! Sí senyor. A veure si l'any que bé em puc estrenar amb vosaltres al triatló de Pont de Suert, per exemple.

    Aquest diumenge en tinc un a la Casa de Campo, a Madrid. Es de la gira SERTRI que organitza la cadena SER, la distància més llarga que es corre es doble supersprint (600-18-4), es lo que hay.

    Amb aquestes cròniques aniré més motivat, si és possible jajajajja!! Només falten les impressions de la Laura.

    Laaaaaaaaaaaaura, Laaaaaaaaaaaaura, Laaaaaaaaaaaaura!!

    Una abraçada Spartrians!!

    ResponElimina
  5. Quina enveja i quina motivació m´està entrant!!

    Sou molt grans i feu al Club gran, no només per les marques que aconseguiu sino per la gran qualitat personal que li doneu!

    Enhorabona de tot cor!! Espero estar aviat compartint aquests momentsamb vosaltres!

    Esteu molt forts mamons!!!

    ResponElimina
  6. Hola a tots!!
    M'encanten les vostres cròniques, quina motivació i m'encanta la foto de la Lauraaaaaaaaaa!! Campiona has quedat molt bé!!Nois, vosaltres ja és de calaix que sou uns cracks, però la Laura és la nostra referència de la súper-mega-woman spartriana!!!
    Ja tinc ganes de veure-us, jo ja torno a ser alta al gimnàs per preparar-me per la tardor-hivern, i l'esquí, eh!!!!
    Petons a tots i fins aviat!

    ResponElimina
  7. Bones spartrians!
    Ara arriba la meva crònica que no tindrà km/h perque no tinc comptakilometres...
    Dia fantàstic amb bona companyia, sol i calor !
    Tot i que vam aixecar-nos a les 5h del matí , vam arribar amb el temps justet d'anar fent i no parar ni a estirar.
    Estic contenta pels parcials de natació i bici ,però la carrera va ser un desastre, no tirava, em vaig parar cada cop que passava per les dutxes del passeig a veure aigua,crec que si m'hagués pres un gel abans de deixar la bici hauria tingut una mica més de aguante.
    La natació amb el neopré ,perfecte, sense incidents i al meu ritme, inclús adelantava! amb onadetes al arribar a la platja.
    A la bici vaig poder engaxar-me a alguns grupets i seguir uns kms (com es nota!) que això no m'havia trobat en els anteriors triatlons! sempre estava més sola que la una i tothom m'adelantava.
    Resultat femení : la 18 de 19, al menys no he quedat última.

    PD:la foto és la única que hem trobat de la organització, encara que siguem poques dones, algun avantage hem de tenir !!
    Apala,d'aquí res la pròxima al Garmin, petons a tots !!

    LAURA

    ResponElimina
  8. Laura!!!
    No hay posición que valga, lo importante es que lo pudimos disfrutar!!! Además lo fácil es correr cuando estas bien y tu demostraste que lo difícil y meritorio es hacerlo cuando las piernas no acompañan.
    La foto sin palabras, la he enviado a viator y la han colgado en su facebook!! Eres la estrella del equipo!!jejeje

    Nos vemos en el Garmin

    ResponElimina
  9. Què bo Laura!!

    Sí senyora, a tope, una Spartriana de primera fila!! Quan feu les cròniques és una passada (i això ho dic per tots 3), perquè et fas una idea molt clara de les sensacions durant la carrera. I s'aprèn! Són coses que et poden passar a tú (com lo d'anar sol o en peloton, prendre's un gel abans de baixar de la bici...) i va bé poder-se anticipar, al menys a mí em van molt bé!

    Tinc ganes de retrobar-me amb tots vosaltres, encara que no desfilem en la mateixa distància!! Per mí serà el primer cop que estigui amb tants Spartrians en un triatló, genial!!

    Ens veiem al Garmin i enhorabana altre cop!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars