CURSA ST.ESTEVE I ENTRENO MONTGRÍ

Hola bones festes!!

Dilluns 26 de desembre es va fer la 2a edició de la ST.ESTEVE a l'Escala (5kms) pel passeig marítim i mig del poble.Va ser una marcha molt familiar on majoritariament va participar gent del poble.Tot i que no va ser competitiu van ser uns quats que van fer el test de fi d'any.Us deixo l'enllaç de la calssificació i la d'un video fet a base d'imatges de la marxa:

Cal dir que el primer va anar sobradíssim (Marc TRAYTER) corredor nacional de marathon BTT i va fer-la en 15 minuts tot i que em va esperar a l'arribada i a la classificació surt un altra temps.

A l'arribada una xocolatada ben calenta i gustosa que amb la baixa temeperatura va entrar de conya! I poc desprès més etreno, 18kms de run pel Montgrí.Us deixo el track per si us interessa el recorregut que està molt bé i no és dur.

Salut i que acabi bé l'any per començar-lo encara millor!!