BON NADAL!

Sóc en Quim, d'Albons. Només us volia desitjar a tota la colla dels divendres unes bones festes nadalenques plenes de turrons, cava, ratafia i molt poc esport (el gener ho recuperem tot, cap problema).

Per cert, i per contrastar amb la travessa de Nadal de BCN, aquí tens una foto dels participants d'una travessa que fan a ple hivern en aigues del nord d'Anglaterra (atenció: el neoprè NO és obligatori!!!!!!). La foto me l'ha enviada un amic. Aquestes vacances esbrinaré on, com i quina distància...no se sap mai, els Spartrians no teniu por a res ;-)

Bon Nadal
Quim

Comentaris

  1. Quim, molt bon Nadal company!!! Disfruta i afaga forces aquests dies que ens espera un any ple de fites!
    Una abraçada!! You are spartrian!

    Aprofito per felicitar a tots els spartrians les festes i desitjar-vos un any, com diria aquell, "pa recordá"... un any 100% spartrià!

    Una fortíssima abraçada!!

    ResponElimina
  2. Igualment a tothom!!!Molt bones festes i passar-ho molt bé i amb la millor companyia possible!!!Si no ens veiem el pròxim divendres ens retrobem uns quants a Viladecans!!!
    Una abraçada a tots!!SALUT!!

    ResponElimina
  3. Bon Nadal a tothom!!

    A alguns us veuré divendres vinent a l'entrenament especial de cap d'any, amb el Mr. a tope!! Així que ja celebrarem ja, i ja tindrem temps de felicitar-nos on-line.

    Per a la resta, us desitjo molt bones festes, molt bon Nadal i millor entrada d'any!!

    Abraçades i petons!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars