TRIATLÓ PORTBOU 18/12/2011

Hola companys, bon dia!

Aquí us passo un enllaç d'una triatló " Sant Silvestre " que es realitzarà el proper dia 18 de desembre a les 10:00 hores a la localitat de Portbou.
Enllaç: http://www.diversport.es/tratlo_st_silve_51.htmlhttp://

Si ho podeu posar al Blog del Club, millor ja que jo no tinc l'adreça de casi bé ningú!!Espero que ens hi podem trobar un grapat d'Spartrians!!
Per mi seria la primera Tri.!!

Salut i bona setmana!!

Jaume.

Comentaris

  1. Jaume, mestre, el faria de gust, que com ara no n'hi ha de triatlons, genial, però em queda una miqueta lluny i aquest més ja he gastat tota la pasta per desplaçaments, em temo...

    Si t'hi animes molta sort!! Això sí, porta neoprè que el segment d'aigua pot ser criminal!!

    Salut!

    ResponElimina
  2. Novembre i desembre gairabé cada any me´ls passo hivernant, entrenant el mínim. A partir de gener començo a fer alguna proveta, i poc a poc em vaig despertant i empitonant amb tot plegat. Cada any em passa el mateix, i de moment em va bé per portar al dia els fronts que tinc oberts (Anna,Georgina,gossos,amics, hobies vàrios, feina...) i mantenir la il.lusió per aquest esport de 3 disciplines.
    Fins gener, febrer serà difícil que m´apunti a proves competitives (tot i que competir, competir, tampoc és que competeixi gaire... finalitat: acabar-les amb dignitat).
    Jaume, you´ll never walk alone!

    ResponElimina
  3. Encara no he comencat a correr pero potser mapuntare per ferlo com a entrenament.si hi vaig et contacto Jaume,potser podem anarhi junts.et deixo el meu mail,enviem un correu i aixi et guardo.
    Adria
    patinaire@hotmail.com
    699702972

    ResponElimina
  4. Adriaaaaa!!finalment treballo i no puc fer-hi res per poder-hi anar...de totes maneres et prenc nota del correu i tlfn mòbil!Estem en contacte!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars