II Esquiada Spartriana - febrer 2012

Hola a tothom,
Ja ha arribat la temporada blanca!!
Com us vaig prometre fa uns dies, us envio la proposta de l'edició núm. II
de l'Esquiada Spartriana!!!
Com l'any passat es preveu fer a les pistes de Grandvalira (ANDORRA) http://www.grandvalira.com/, amb estància a un Hotel del Pas de la Casa, just a peu de pistes (20m), o sigui que s'aparca el cotxe el divendres i no es toca fins el diumenge.
La oferta per aquest any que m'han passat de l'agència per a un cap de setmana del mes de febrer a l'hotel Camel.lot*** (el mateix de l'any passat) és de 161 a 174 €. L'Hotel està molt correcte, és pràctic i cèntric, per això creiem que estaria bé repetir. Us passo el link per a qui li interessi veure'n fotos: http://www.hotelcamelotpas.com/
Aquest preu pot variar una mica en funció de quin cap de setmana del mes de febrer agafem i quantes persones i habitacions hi hagi, però estaria entre aquest mínim i màxim que us he dit.
Per als que no ho sapigueu, el preu que us he dit inclou:
2 nits d'hotel (divendres i dissabte), l'esmorzar i el sopar del dissabte i l'esmorzar de diumenge. També inclou el forfait a Grandvalira per dissabte i diumenge.
OPCIONAL per tot el cap de setmana: assegurança 14 €, lloguer d'esquís, pals i botes 20€ i equip d'snow (29-30€)
Els caps de setmana proposats serien del 3 al 5 de febrer, del 10 al 12 o del 17 al 19 de febrer. Si algú (dels que us vulgueu apuntar segur) teniu algun compromís algun cap de setmana d'aquests, digueu-ho ara i així ho podem combinar.
Això si, la reserva s'ha de fer el més aviat possible si volem trobar prou habitacions al mateix hotel, per tant, us demano als que estigueu interessats en venir que ho feu saber el més aviat possible.
IMPORTANT: Ah, i per cert, mai dubteu de venir perquè creieu que potser no teniu nivell suficient... som SPARTRIANS i com que mai nedem, ni pedalem, ni correm sols... tampoc esquiem sols!!! Molts de nosaltres estarem encantats de gaudir esquiant i ensenyar o ajudar a perfeccionar (si fa falta), tan en esquí com en snow. El més important és divertir-nos i fer esport.
Bé, i per últim pels dubtosos us passo unes fotos de l'any passat perquè veieu com de bé ens ho varem passar...
Petons per tots!









Alèxia

Comentaris

  1. Quines fotos més xules!!!!! De totes formes entre que a la família no som grans esquiadors i la nena és peque no decidirem fins al final. En principi compteu que no, però no ho descartem totalment. Anirem seguint notícies de com avança la cosa i us diem algo definitiu abans de que tanqueu l´esquiada. Com sempre Alèxia, una organització impecable!

    ResponElimina
  2. Ostres Alèxia! Ja ho crec que són xules!! Motiven a anar-hi!! Demà m'epliques de primera mà anècdotes de l'any passat i comences amb les classes teòriques!!

    Si hi ha pista de gel jo em comprometo a donar classes de patinatje!

    Petons!!

    ResponElimina
  3. Diuen que si ets patinador...ho tens molt fàcil per ser bon esquiador!
    Àlex, estarem a l'espera de la vostra decisió, seria genial comptar amb vosaltres tres aquest any!

    ResponElimina
  4. Buff! L'any passat va ser molt gran i els que vam tenir la sort d'anar-hi coincidim que l'organització de l'Alèxia ens va semblar es-pec-ta-cu-lar! Aquesta tarda miro dates i ens posem les piles!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars